WhatsApp Messenger este o aplicatie de socializare pentru toate sistemele de operare mobile (BlackBerry, Windows Phone, Android sau Iphone) prin intermediul careia poti discuta cu prietenii tai, poti trimite fisiere multimedia sau mesaje video si audio. Aplicatia este gratuita in primul an, insa dupa aceea va costa 0.99 $ pe an. WhatsApp Messenger nu poate fi instalata si pe tablete, fiind disponibila numai pentru telefoane dar am sa va arat o modalitate sa faceti asta.

Cum Istalezi WhatsApp Pe Tableta Android

– Descarcati aplicatia de pe http://www.whatsapp.com/ si alegeti sistemul de operare (in cazul nostru) Android.

Untitled

-Veti descarca un fisier cu terminatia .APK pe care-l veti instala pe tableta folosind un manager de fisiere bifand in prealabil din Meniu->Setari ->Unknown Source .

– Apoi, urmati pasii necesari pentru instalarea aplicatiei, alegeti tara si codul telefonic aferent acesteie. Pentru Romania alegeti 40 urmat de numarul de telefon (numarul nu trebuie sa fie asociat altui cont de WhatsApp) apoi apasati OK si asteptati finalizarea instalarii aplicatiei.

– Vi se va trimite prin sms un cod de activare pe care trebuie sa il introduceti in caseta de verificare de pe tableta.

-Acum, trebuie sa introduceti un nume de utilizator si o poza de profil dupa care apasati done.

Asta este tot, acum va puteti bucura de aplicatia WhatsApp Messenger pe tableta si puteti incepe sa comunicati cu prietenii vostri .

CITESTE SI:  Ai contacte duplicate in telefon? Iata cum sa scapi de ele!

3 COMENTARII

  1. Buna am descarcat aplicatia pe tableta ,m-am inregistrat,iar dupa nici cinci minute sa inchis.De atunci tot incerc sa o redeschid si nu pot ,cand incerc sa o reinstalez imi apare cod eroare-24,imi dati va rog o explicatie

  2. Depinde de mai multi factori, modelul tabletei, sistemul de operare (versiunea sa) etc. Pot spune ca pe o tableta Evolio Neura merge impecabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord