baterie

Evolio Icon cu 4GB RAM primeste si PRET plus data oficiala de lansare

Evolio Icon cu 4GB RAM primeste si PRET plus data oficiala de lansare

Evolio Icon cu 4GB RAM primeste si PRET plus data oficiala de lansare – Evolio Icon a fost anuntat acum cateva zile, insa fara un pret specificat in comunicatul ce a venit catre presa, insa prin intermediul paginii oficiale de Facebook Evolio, am aflat ca acest telefon va avea un pret cuprins intre 1900 si 2000 de lei, pret ce aparent pare destul de mare!

Insa, este un telefon performant totusi si de ultima generatie, posibil sa fie un rebrand al modelului P9000, design-ul si specificatiile tehnice par sa confirme acest lucru. Atunci cand cei de la Evolio anuntau lansarea acestui model, am scris aici un articol in care dadeam un pret posibil si spuneam ca ar putea costa pana in 1700 de lei, iata ca nu am fost prea departe de adevar.

Evolio-Icon

Evolio Icon (si o spun ca o parere personala) este un telefon foarte atractiv din punct de vedere al specificatiilor tehnice insa pretul mi se pare ceva cam mare! Posibil ca el sa aiba parte si de ceva promotii, incepand cu luna martie el va putea fi achizitionat in regim de precomanda!

rt56

Nu uitati ca Evolio Icon este primul telefon aflat sub brand romanesc dotat cu 4GB RAM, Android 6.0 Marshmallow dar si cu MTK6755 2.0GHz 64-bit Octa core, MediaTEK Helio P10. Cei de la Allview au anuntat si ei modelul X3 Soul PRO, telefon ce va veni si el cu 4GB RAM plus Android 6.o Marshmallow, acest model va fi lansat in cadrul MWC 2016, am mai vorbit despre el AICI.

[komper pid=97 category=1]