Acasă Telefoane Evolio Evolio Neos Lansat, Specificatii Tehnice Medii

Evolio Neos Lansat, Specificatii Tehnice Medii

0

Evolio Neos Lansat, Specificatii Tehnice Medii

Este o moda printre unele firme ce importa telefoane mobile sa afiseze produsul intai in cadrul magazinului online propriu si apoi sa-l lanseze oficial. 

Acest lucru nu se face si este cazul si celui mai nou telefon lansat de la Evolio, modelul Neos ce nu se remarca practic prin nimic. Un smartphone banal in marea de telefoane mobile din Romania. De ce sa-l cumpar?

Evolio Neos  probabil ca va avea parte de o lansare oficiala saptamana viitoare, pana atunci il gasim in cadrul magazinului online Evolio cu mentiunea “stoc terminat” ceea ce inseamna probabil ca vaporul din China trebuie sa ajunga in curand cu baxurile ce contin modelul Evolio Neos.

In poza de prezentare de mai jos, ni se da probabil de inteles ca Evolio Neos ar rula Android 5.0 Lollipop, insa nu este deloc asa, sistemul de operare este Android 4.4.

nvbcghjsrt6w46gwty Evolio Neos Lansat, Specificatii Tehnice Medii

Ca de obicei, asa cum se intampla la Evolio, specificatiile tehnice oferite pentru telefonul Evolio Neos nu sunt complet oferite de catre importator, astfel incat nu stim de exemplu ce procesor grafic are telefonul.

Pretul telefonului este de 579 lei iar specificatiile tehnice sunt banale si le vedeti mai jos:

6773b,yl3trsgs6734qag Evolio Neos Lansat, Specificatii Tehnice Medii

Specificatii Tehnice Evolio Neos.

Procesor – Broadcom Quad Core 1.2 GHz

Procesor Grafic: – – – – – – – – 

Ecran – IPS OGS / 4.5 inci / 540 x 960 px

Memorie RAM – 1GB

Memorie Interna – 8GB

Camera Foto – 8MP

Grosime – 7.9 mm

Greutate – 115 g

Sistem Operare – Android 4.4 KitKat

Conectivitate – GPS, Bluetooth, Wi-Fi, 3G

Acumulator – 2000 mAh Polymer

Pret Evolio Neos: 579 lei

sursa foto

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here