Connect with us

Stiri despre telefoane

De ce pleacă Vivo din România atat de repede?

Published

on

De ce pleacă Vivo din România atat de repede?

Exact, marele producător de telefoane mobile, Vivo, a decis să se retragă din România, la numai trei ani după ce intrase pe piața din țara noastră (2021).

Și am spus “marele” deoarece chiar așa și este. Este suficient doar să vă uitați puțin peste lansările recente ale acestei companii și să vedeți cam ce pot scoate.

Din câte știu, a fost prima companie care a prezentat în 2018 primul telefon cu senzor de amprente sub display, primul cu o cameră de selfie retractabilă, dar și primul smartphone cu gimbal integrat.

Advertisement

Poate că românii nu au fost interesați de acest brand, poate că nu au făcut o reclamă atât de agresivă precum concurența, poate că cei de la Vivo au o altă abordare și o altă strategie. Cert este că de acum înainte, telefoanele mobile sub acest brand nu vor mai fi disponibile oficial la noi.

Ce spune Vivo despre plecarea din România:

Împreună cu companiile naționale de vânzări, vivo revizuiește și adaptează în mod constant strategia de business în fiecare țară. Deocamdată, compania națională locală, adică vivo Romania, a decis să-și întrerupă afacerile în România, pentru moment. Cu toate acestea, clienții se pot baza, în continuare, pe produse puternice cu actualizări continue de software și servicii complete post-vânzare.”

De ce pleacă Vivo din România atat de repede

De ce pleacă Vivo din România atat de repede

Prin urmare, utilizatorii de telefoane Vivo nu trebuie să se îngrijoreze în legătură cu posibilele probleme legate de service sau actualizări software, deoarece aceste servicii vor rămâne accesibile în România.

Este unul dintre principalii producători de telefoane mobile la nivel global, a fost fondat în 2009 și face parte din conglomeratul chinez BBK Electronics, care include și alte mărci cunoscute precum OnePlus, Oppo și Realme.

Advertisement

Motivele exacte pentru care Vivo a ales să se retragă de pe piața românească nu sunt cunoscute. X90 Pro (foto sus) este ultimul model lansat la noi, 5000 lei acum la eMAG.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des