Acasă Ceasuri inteligente Evolio lanseaza noul smartwatch Evolio X-fit cu display curbat E-ink

Evolio lanseaza noul smartwatch Evolio X-fit cu display curbat E-ink

12

Evolio lansează un ceas inteligent ( Evolio X-fit )cu autonomie de pana la 30 de zile, display curbat E-ink.

Display-ul E-ink permite utilizatorului o vizualizare clară a meniului, indiferent de unghiul din care ecranul este privit, sau de cât de puternică este lumina soarelui. În funcție de preferințe background-ul ecranului poate fi customizat în negru sau alb, ceasul Evolio X-fit dispune si de un modul wireless de incarcare a bateriei, conectivitate Bluetooth 4.0 si sistem de operare LinkIt.

333

 Evolio X-fit rescrie standardele de confort și ușurința în utilizare pentru dispozitive de tip wearable atât prin designul ergonomic și meniul simplificat, cât și prin autonomia extinsă și incărcarea wireless. Piața de wearables în primul semestru al anului 2016 a ajuns la 32.000 de unități, în creștere cu 500% față de perioada similară a anului trecut. Trendul va continua și în anul 2017, pentru care estimăm o creștere de 300% față de 2016. Vrem să consolidăm prezența Evolio pe acest segment al dispozitivelor purtabile și să ajungem la o cotă de piață de 20%, de aceea vom continua să aducem noi modele care să completeze gama.”, spune Liviu Nistoran CEO& Founder.

555

Evolio X-fit este oarecum ceva diferit de ceasurile inteligente despre care am vorbit pana acum, este rezistent la contactul cu apa avand factor de protectie IPX4, este compatibil atât cu sistemul de operare Android, cât și iOS, începând cu versiunile Android 4.3 și IOS 7.0, are senzor pentru monitorizarea somnului, functie de pedometru, alarma, vibratie, masoara 10 mm in grosime si cantareste 275 grame, este disponibil in culoarea neagra.

777

Pretul ceasului Evolio X-fit este la ora la care scriu acest articol de 179 lei, el este disponibil la precomanda.

12 COMENTARII

 1. Cred că e greșeală. Probabil atât cântărește pachetul. Ceasul nu are voie să aibă mai mult de 80-100g. Sunt curios ce model au rebrand-uit?

 2. Un ceas care NU face ceea ce se laudă producătorii:
  – NU se pote seta alarmele doar pentru anumite zile (odată setată o alarmă, aceasta se va declanșa ZILNIC! indiferent dacă ai ales doar anumite zile din săptămână sau nu);
  – aplicația originală e ceva mai ca lumea decât cea a ăstora de la evolio. Dar asta poate fi chestie de gust. Funcționalitățile sunt similare;
  – NU are buffere de 15 zile cum e reclama, ci doar de 24 de ore. La miezul nopții se resetează toate contoarele! Dacă nu ai sincronizat înainte de 23:59, pierzi o zi din loguri.
  etc.
  Ca simplu ceas, e relativ OK. Doar că e cam scump numai pentru atât… Și alte chestii UTILE nu are.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here