baterie

Xiaomi HD 3D VR, ochelari pentru realitatea virtuala de la Xiaomi!

Xiaomi HD 3D VR, ochelari pentru realitatea virtuala de la Xiaomi!

Stium ca cei de la xiaomi au tot felul de produse spre vanzare, asta pe langa telefoane mobile, tablete sau accesorii pentru ele. De fapt, aceasta pereche de ochelari 3D pentru realitatea virtuala sunt un accesoriu pentru telefonul mobil, as spune ca unul mai mult decat ok.

Am utilizat de-a lungul timpului mai multe astfel de perechi de ochelari, incapand cu cei banali din carton ce costa cativa dolari de la Google, insa si o pereche de la un magazin din Romania, o pereche Shinecon ce costa peste 100 de lei.

 

Desigur ca cel mai important aspect la acest tip de gadget este constructia lui, de la lentile si pana la cat de comozi sunt ei atunci cand utilizatorul ii utilizeaza.La perechea asta imi place partea de design si nu cred ca am mai vazut o asemenea constructie pana acum, este interesant materialul folosit dar si ideea cu fermoarul.

 

Conteaza mult si daca telefonul tau este compatibil, in mare parte toate sunt compatibile, insa daca nu are giroscop, functiile sunt destul de limitate. Da, si telefoanele fara giroscop pot fi folosite impreuna cu aceasta pereche de ochelari 3D VR de la Xiaomi, insa in afara de continut YouTube standard si filme convertite stereoscopic 3D nu prea ai ce face cu ei.

 

Deci, vital este ca telefonul sa aiba giroscop, din pacate telefoanele cele mai ieftine nu sunt dotate cu asa ceva. Ca sa intelegeti mai bine, daca ai giroscop pe telefon, chiar poti experimenta realitatea virtuala deoarece imaginile sau clipurile video “se vor intoarce” in orice directie privesti. 

Xiaomi HD 3D VR pot fi folositi si pe un telefon de la Apple dar si pe Android, insa acesta nu trebuie sa aiba o diagonala mai mare de 5.7″ si mai mica de 4.7″, cei cu display de 6″ se pare ca nu pot folosi perechea aceasta, insa exista si ochelari compatibili cu diagonale mai mari.

 

Pretul este unul bun, 27.99 dolari in cadrul magazinului tomtop.com, 4XiaomiVR este codul ce scade putin pretul acestui produs, oferta poate fi vazuta AICI. Din fericire, nu prea are ce sa se strice la o pereche de ochelari VR, electronica nu au…