Evolio X-Bike, adica o bicicleta electrica sub brand local, acest produs este lansat de o firma care pana acum ceva vreme ne aducea in prim plan telefoane mobile si tablete. Se pare ca nu prea la mers cu astfel de gadgeturi.

Din acest motiv, ei au schimbat macazul si au tot incercat diverse strategii. Ba drone, ba tot felul de ceasuri inteligente, bratari, etc. Se pare ca nu a mai ramas mare lucru din Evolio, cel putin din afacerea cu care au devenit cunoscuti.

Evolio X-Bike evolio x-bike, adica o bicicleta electrica sub brand local
Evolio X-Bike

De ce ai lansa o bicicleta la final de vara si nu la inceput de vara?

Nimeni nu poate raspunde la intrebarea de mai sus, clar ca era mult mai ok sa o anunte prin martie-aprilie si sa o lanseze in mai.

Trecand peste toate acestea, Evolio X-Bike pare a fi interesanta. Nu este deloc ieftina, costa nu mai putin de 6499 lei. Este totusi adevrat ca pana in data de 1.09.2017, bicicleta va costa “numai” 4999.99 lei, pret de lansare!

evolio x-bike, adica o bicicleta electrica sub brand local

 

Probabil ca nici nu vom mai continua sa anuntam astfel de lansari Evolio, asta avand in vedere faptul ca se indeparteaza de zona telefoanelor mobile si a tabletelor. Nici nu intram in detalii tehnice, mai jos vedeti specificatiile tehnice conform importatorului si cateva detalii oficiale:

evolio x-bike, adica o bicicleta electrica sub brand local

“Noile produse Evolio ofera trei moduri de propulsie In functie de preferinte: clasic, electric si hibrid.

In modul hibrid pedalarea este asistata de motorul electric si permite o viteza de deplasare mult sporita cu un minim de efort fizic. Astfel X-bike are grija de buzunarul tau, costul deplasarii fiind la o fractiune din cel al deplasarii cu mijloace conventionale.

CITESTE SI:  Cu ce oferte vine de Paste compania Allview?

Modelul de TOP X-bike este o bicicleta de tip Mountain bike, cu suspensie duala reglabila, schimbator cu 21 de viteze, roti de 26”, cauciucuri Kenda adaptate atat deplasarilor pe sosea cat si incursiunilor „off-road”.

X-Bike permite deplasari cu viteze de pana la 40 Km/h In modul hibrid si de pana la 30Km/h In modul electric avand o autonomie de pana la 100 de Km in primul mod si de pana la 50 de Km in modul exclusiv electric.

Pentru necesitatile de deplasare urbana, Evolio lanseaza si o bicicleta ultracompacta: X-bike mini pliabila in doua puncte, care incape in aproape orice portbagaj si cantareste doar 18 Kg, complet echipata.

X-Bike mini are un design modern si foarte ergonomic. Este confortabila, eficienta si sigura, avand suspensie fata hidraulica, frane disc si anvelope de 20 de inch cu jante din dur-aluminiu.
X-bike mini atinge viteze de pana la 25 Km/h in modul electric si de pana la 35 Km/h in modul hibrid, iar autonomia este de 40 respectiv 90 de Km.

Bicicletele X-bike sunt dotate cu componente de inalta calitate: Baterii Samsung Li-Ion de 10,4 Ah, schimbatoare de viteza Shimano, frane disc, suspensie hidraulica si cadru pliabil din aluminiu.

Modelele X-bike se incarca la prize de tensiune obisnuite, timpul de incarcare fiind de 2 pana la 3 ore. Bateriile sunt integrate In cadrul de Aluminiu al bicicletelor dar pot fi detasate.”

evolio x-bike, adica o bicicleta electrica sub brand local

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree