Acasă Stiri Android Si Noutati Noul Allview Soul X7 este aproape de lansare, cateva detalii

Noul Allview Soul X7 este aproape de lansare, cateva detalii

0

Noul Allview Soul X7 este aproape de lansare, cateva detalii – In fiecare an, Allview ne prezinta varful de gama in materie de telefoane mobile. Si asta se intampla in prima parte a anului. Cu o mica intarziere cauzata de pandemia de coronavirus, compania se pregateste sa dezvaluie noul lor terminal de top, Allview Soul X7.

Prea multe detalii nu primim acum, insa va spun sigur ca telefonul este foarte aproape de lansare si mai ales, vine la pachet cu o surpriza. Inca de la finalul anului 2019, am aflat ca noua generatie va fi motorizata de un procesor Qualcomm Snapdragon. Mai jos, am atasat o imagine de prezentare, asa cum am postat-o in luna noiembrie, 2019.

soul x, un allview cu procesor snapdragon, din 2020

Presupunand ca nu au schimbat intre timp planurile, putem spune ca va fi un flagship cu adevarat atragator. Mai avem o imagine care ne sugereaza prezenta a 4 camere foto principale, aceasta fiind dispuse intr-un setup modern.

Allview Soul X7

iata ce lansari pregateste allview in 2020, cateva detalii si calendarul

Acum, la inceputul lunii mai 2020, cei de la Allview ne ofera alte mici detalii. Detaliile acestea se refera in special la softul telefonului si mai ales la functiile asistentului vocal Allview AVI. Deja ne asteptam la un asistent mult mai capabil si mai matur, acesta poate citi cu voce tare notificarile primite prin aplicațiile de mesagerie, sau ți le transmite direct în caști, pe viitorul flagship Allview Soul X7.

Prezentare video:

Silueta completa a telefonului inca nu o vedem, dar am promisiuni de la Allview si urmeaza sa va prezint telefonul in curand, facem o recenzie detaliata. Pana cand vom afla cat costa noul flagship si ce specificatii tehnice va avea, puteti citi despre Soul X6, terminal cu camera motorizata si display AMOLED.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here