Acasă Tutoriale telefon 2020 Google Play, folosirea aplicațiilor instantanee Android, fara instalare

Google Play, folosirea aplicațiilor instantanee Android, fara instalare

3

Google Play, folosirea aplicațiilor instantanee Android, fara instalare, o functie noua si extrem de interesanta. Desi este anuntata impreuna cu Android 8 Oreo, asta nu inseamna ca nu este compatibila si cu alte versiuni ale sistemului de operare.

Spre exemplu, am descoperit-o pe un telefon cu Android 7 Nougat, setarea este disponibila in Google Play, am activat functia, insa pentru moment, nimic.

Nu am si reusit sa o fac sa functioneze cu toate ca totul pare a fi setat corect. Este posibil sa nu fie disponibila pentru toate aplicatiile din Google Play, am incercat totusi cu cateva aplicatii, fara succes.

Pentru a vedea daca ai si tu functia pe telefon, porneste Google Play, intra in setari si cauta “folositi aplicatii fara sa le instalati” Puteti intra in aceasta setare si sa vedeti daca este activata:

Google ne spune urmatoarele:

“Când atingeți un link, Google Play verifică dacă există o aplicație care l-ar putea deschide. Dacă nu aveți aplicația instalată pe dispozitiv, linkul va fi deschis folosind aplicația instantanee (dacă este disponibilă).
Aplicația instantanee încarcă numai porțiunile aplicației necesare pentru a îndeplini acțiunea actuală. Porțiunile aplicației și orice date stocate sunt adăugate temporar pe dispozitiv. Pentru a elimina datele respective, consultați secțiunea „Ștergeți datele pentru o anumită aplicație instantanee” de mai jos.
Notă: puteți să dezactivați oricând aplicațiile instantanee Android. Urmați instrucțiunile din secțiunea „Activați sau dezactivați aplicațiile instantanee” de mai sus.
Puteți să folosiți o aplicație instantanee fără să o instalați pe dispozitiv. Dacă doriți să folosiți aplicația cu regularitate sau offline, o puteți instala. Găsiți aplicația în Magazinul Play sau căutați-o în meniul Aplicații instantanee.

Instalați aplicația folosind Magazinul Google Play

  1. Deschideți aplicația Magazin Google Play
  2. Răsfoiți sau căutați aplicația.
  3. Selectați-o.
  4. Atingeți Instalați.
  5. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala aplicația pe dispozitiv. “

Mai sus, am citat direct din Google. Aceasta functie pare extrem de interesanta, ramane de vazut si cum se foloseste.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here