Acasă Stiri Android Si Noutati Evolio X-Fit Pro, inca o bratara fitness lansata oficial

Evolio X-Fit Pro, inca o bratara fitness lansata oficial

0

Evolio X-Fit Pro, inca o bratara fitness lansata oficial si observam ca cei de la Evolio lanseaza in ultima perioada numai astfel de dispozitive. A trecut ceva timp de cand nu au mai adus in Romania un model de telefon mobil sau o tableta, probabil ca nici nu se va mai intampla asa.

evolio x-fit pro, inca o bratara fitness lansata oficial

Iata si ce declara Liviu Nistoran – patron Evolio:

“In primele 6 luni ale anului 2017 s-au vandut in Romania 75 000 de produse de tip wearables, in crestere cu 134% fata de perioada similara a anului 2016, in care s-au vandut 32 000 de unitati. Daca in primul semestru al anului 2016 bratarile fitness au reprezentat o cota de 28% din total wearables, in 2017 cota de piata a acestora a ajuns la o medie de 46%, iar in luna Iunie 2017, pentru prima oara, bratarile fitness au atins procentul de 51% din total piata, in timp ce smartwatch-urile au inregistrat o cota de piata, in scadere, de 49%. Pretul mediu al unei astfel de bratari a scazut de la 250 de lei in 2016, la numai 146 de lei in prezent. Evolio tinteste o cota de piata de 20% din piata de bratari fitness.” a declarat Liviu Nistoran, fondator si CEO al Evolio.

Tot probabil, se castiga mai bine din aceste mici gadgeturi, sunt mai ieftine si poate se vand mai bine si mai repede.

evolio x-fit pro, inca o bratara fitness lansata oficial

Evolio X-Fit Pro, costa spre exemplu pe site-ul oficial 99 lei, redusa de la 179lei. Este insa numai o promotie limitata si din cate intelegem, numai primele 100 de bucati vor avea acest pret redus.

Pretul nu este totusi mare avand in vedere ca astfel de gadgeturi costa in jur de 20-30 USD in China, am testat si eu pe androidro.ro ceva de acest gen, ma refer la No.1 F1 si la MGCool Band 2, unele mai ieftine si altele mai scumpe. Insa, nu foarte utile daca vreti punctul meu de vedere.

Alegerea apartine insa potentialului client!

evolio x-fit pro, inca o bratara fitness lansata oficial

Legat de specificatiile tehnice, intalnim display OLED de 0.86 inch cu rezolutie 96 x 32, protectie IP67 – bratara rezista sub apa timp de 30 de minute, aplicatia dedicata X-Fit Pro, procesor C201 si functii precum Apelare / notificare prin SMS, control cameră / MP3, notificare aplicație socială, Alarma, Bluetooth, Firmware update, Found device, Monitorizare ritm cardiac, Monitorizarea somnului, Notificari (sms, apeluri), Pedometru, Remote Camera, Remote player, Sincronizarea timpului, Tri-axis KX022, Vibratie.

Bateria are o capacitate de 50 mAh, este compatibila cu Android si IOS, memoria interna este de 84 K iar RAM de 42K. Daca doriti detalii suplimentare, acestea sunt pe pagina oficiala Evolio.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here