Connect with us

Evolio X-Watch M, noul smartwatch ieftin al companiei care se pare ca in ultima perioada se concentreaza mai mult pe astfel de gadgeturi, la capitolul telefoane mobile si tablete sunt cam in urma. Desi “ieftin” este asociat mai mereu cu un produs de slaba calitate, trebuie sa stiti ca nu este intotdeauna valabil acest aspect.

Cei de la Evolio au inceput activitatea cu multi ani in urma comercializand in principiu sisteme GPS de o calitate buna, spun asta deoarece si acum in 2017, cei de la Evolio inca lanseaza astfel de sisteme dedicate! Este ciudat deoarece nu stiu ce cautare au acum astfel de dispozitive in conditiile in care un telefon mobil tine locul cu succes unui GPS dedicat, sa nu mai vorbim despre sistemele auto 2DIN cu Android ce vin din China.

Evolio X-Watch M, noul smartwatch ieftin al companiei

Revenind la Evolio X-Watch M, acesta costa destul de putin, pretul este de numai 159 lei, livrarile se vor efectua incepand cu 25 aprilie 2017, este interesant ca in ciuda pretului destul de bun, acest smartwatch vine cu display rotund pe care imaginea este afisata complet si cu destul de multe functii smart.

Evolio X-Watch M, noul smartwatch ieftin al companiei

“X-Watch M se adapteaza perfect stilului tau datorita designului modern și finisajelor de calitate superioara. Ceasul dispune de display IPS complet circular de doar 1.54 inch si faciliteaza atat comunicarea cat si monitorizarea parametrilor de sanatate.”

Iata si specificatiile tehnice asa cum apar ele pe site-ul evolio.ro:

Sistem de operare MTK Nucleus
Tip display IPS
Display 1,54 inch
Rezolutie 240 x 240 px
Procesor MTK6261D
Compatibilitate Android 4.3 sau superior
Functii Alarma, Alerta de sedentarism, Calendar, Cronometru, Functie de telefon, Functie SMS, Monitorizarea somnului, Pedometru, Player muzica, Speaker, Vibratie
Senzori G-Senzor, Monitorizarea somnului
Bluetooth Bluetooth 4.0
Conectivitate Micro SD de pana la 32 GB, Micro USB, Slot SIM 2G
Baterie Lithium 320mAh
Autonomie 2 pana la 3 zile
Dimensiuni Ceas 57.4 x 45.6 x 13.8 mm
Culoare Negru
Grosime 13.8 mm
Greutate 56 g

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S21 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Sper să nu te dezamăgesc cu niciun articol! Lectură plăcută!