baterie

Pareri despre magazinul online Shein in Romania

Shein reprezinta o opțiune atragatoare pentru cumparatorii online. Totuși, este esențial sa fiti constienti de posibilele probleme legate de calitate și să citească cu atenție recenziile altor cumpărători înainte de a face o achiziție.

Pareri despre Shein

Pareri despre Shein, magazin online ce vinde haine sau alte articole vestimentare sau accesorii. Inca de la inceput, trebuie sa stiti ca este o companie chinezeasca, cum se putea altfel? Prima veste bune ar fi legata de traditia din spatele companiei, aceasta fiind fondata in anul 2008, adica are ceva vechime pe piata.

In linii mari, ofera o mare varietate de haine, accesorii, încalțaminte sau produse de frumusețe pentru femei, barbati și copii. Compania a fost fondată în 2008 și și-a extins activitatea în mai multe țari din întreaga lume, printre care Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Canada, Australia, etc.

Mai nou, clientii din Romania pot comanda produse la preturi atractive si asta atrage tot mai multi clienti. Putem spune ca acest magazin online este un rival cu cele mai mari platforme dn tara noastra, un exemplu ar fi About You.

Pareri despre magazinul online Shein in Romania

Shein ofera o gama larga de produse la prețuri destul de accesibile, site-ul lor fiind organizat pe categorii, iar utilizatorii au la dispozitie filtre si pot cauta produse dupa dimensiune, culoare sau tipul de produs.

Compania ofera, de asemenea, reduceri și oferte promoționale frecvente, precum și transport gratuit pentru comenzi peste o anumita suma. Shein are și o aplicație mobila gratuita in Google Play. Dar cum sunt livrarile, primim produsele la timp? Calitatea lor este ok? Pana la urma merita sa cumparam de pe Shein?

Pareri despre Shein

Magazinul este popular si are multe recenzii pozitive in Google Play, nota fiind chiar foarte mare, adica 4.9 din 5! Exista si unele preocupari cu privire la calitate, in unele cazuri, produsele au fost raportate ca nu corespund descrierii sau fotografiei de pe site, iar unele persoane au criticat și condițiile de munca ale lucratorilor din fabricile partenere ale companiei.

Pareri despre magazinul online Shein in Romania

Transportul standard poate dura intre 10 și 25 de zile lucratoare, în funcție de locația geografică. Transportul rapid poate dura intre 5 și 10 zile lucratoare, in timp ce varianta exprès poate dura intre 3 și 7 zile lucratoare. Exista si transport gratuit, dar pentru a beneficia de asa ceva, va trebui de regula sa cumparati produse de peste 9 sau 10 euro.

Pareri despre Shein – Iata si cateva recenzii din Google Play:

  • “Produse la preturi bune, comanda vine mult mai repede decat zic ei produsele sunt asa cum apar in descriere!”
  • “Corespund mărimile dar mno calitatea este ca din made în China”
  • “Sunt foarte mulțumită de Shein majoritatea produselor sunt calitative și frumoase ca în descriere.”
  • “Produse ok, ieftine și livrare f rapidă având in vedere de unde vin!”
  • “Totul a venit exact la fel cum am cerut trebuie verificate bine marimile deoarece eu port xs adica 34 dar sunt unele marimi unde 34 este M de exemplu.”
  • Si negativa – “Am platit comanda si a trecut mai mult de o luna si comanda nu a mai ajuns. N am cu cine vorbi pentru reclamatie. E frauda”

In concluzie, avand in vedere ca magazinul are foarte multe recenzii pozitive si nu tot atat de multe negative, putem spune ca merita sa incercam prima comanda sa ne dam seama despre ce este vorba si sa le dam o sansa.