baterie

EXCLUSIV – 4G la 445 lei, noul iHunt Alien X Apex 2020

EXCLUSIV - 4G la 445 lei, noul iHunt Alien X Apex 2020

EXCLUSIV – 4G la 445 lei, noul iHunt Alien X Apex 2020 – Urmeaza vremuri destul de grele si de complicate, nu mai este niciun secret. Acesta este si motivul pentru care vom fi nevoiti sa be indreptam spre electronice mai accesibile si sa mai tragem de banii pe care-i avem deja.

Update – oferta de pret

Telefoane mobile, televizoare, casti bluetooth sau orice alt gadegt de acest gen. Probabil ca le vom prefera pe cele cu preturi mai bune, macar pana cand trece perioada aceasta. Si chiar daca nu trece prea curand, tot vom fi nevoiti din diverse motive sa ne schimbam telefonul mobil.

iHunt Alien X Apex 2020

EXCLUSIV - 4G la 445 lei, noul iHunt Alien X Apex 2020

iHunt vine cu o oferta noua, un smartphone clasic. Si cand spun clasic deoarece nu este un rugged. Alien X Apex 2020, pretul sau va fi de sub 450 lei si va intra in oferta magazinului in perioada imediat urmatoare.

Eu am pus mana deja pe cateva poze reale, putem discuta putin despre design, sunt disponibile si o serie de specificatii tehnice.

iHunt Alien X Apex 2020 este un telefon interesant si inca o data, un smartphone cu pret corect ce ne este oferit de aceasta companie. Destul de modern, disponibil in doua culori, camere foto de 13MP, senzor de amprente clasic si cel mai important aspect, are 4G si o interfata aerisita..

EXCLUSIV - 4G la 445 lei, noul iHunt Alien X Apex 2020

Ecranul are o diagonala de 6.1″ si dispune de un mic notch de tip “picatura de apa”. Marginile ecranului nu sunt foarte late, sa spunem ca este ok pentru acest pret. Un IPS LCD cu rezolutie HD+ si probabil cu o luminozitate mare. Spun asta dupa ce am vazut poza de mai sus, una care pare a fi facuta in exterior/soare.

EXCLUSIV - 4G la 445 lei, noul iHunt Alien X Apex 2020

Spatele este fabricat din policarbonat si probabil ca nu putem indeparta capacul. Se observa senzorul de amprenta si cele doua camere foto. Probabil ca-l voi primi spre review si il vom putea analiza mai bine.

EXCLUSIV - 4G la 445 lei, noul iHunt Alien X Apex 2020

Pana atunci, mai aflam ca este un telefon cu 3GB memorie RAM, 32GB ROM, jack audio, suport pentru card suplimentar, acumulator de 3600 mAh, selfie de 8MP si sistem de operare Android 9 PIE.

Ati obersavt ca nu am pomenit nimic despre procesor. Nu stiu nici eu ce fel de chipset va avea, dar mai mult ca sigur un MediaTEK. Vom afla daca este unul cu 4 sau cu 8 nuclee. Telefonul va intra in curand in oferta magazinului – 445lei.