Acasă Stiri Android Si Noutati Exclusiv – cu ce model va da iHunt lovitura: Titan P13000

Exclusiv – cu ce model va da iHunt lovitura: Titan P13000

2

iHunt Titan P13000 – Fix acum un an de zile, il prezentam pe Titan P11000. Un telefon care s-a vandut rapid, care a atras aproape 60.000 de vizualizari pe YouTube si alte zeci de mii pe site.

UPDATE: 

Telefonul cu cea mai buna baterie, iHunt P13000 Titan PRO, REVIEW

Titan P13000 PRO retestat cu Ampere si iar cu PCMark

In mai multe randuri, cei de la iHunt au suplimentat stocurile si telefonul a fost un adevarat hit. Acum, in 2019, va spun in exclusivitate ca telefonul acela va fi practic readus la viata, dar intr-o forma imbunatatita.

Baterie si mai mare, design actual si in plus, protectie contra apei si a prafului. Aproape 30 de ore cu ecranul aprins a rezistat P11000 in testul specific, toate articolele de review le puteti citi AICI.

OFERTA DE PRET

Avand in vedere ca noul iHunt Titan P13000 va avea un acumulator cu o capacitate si mai mare, ma astept ca acel scor din PCMark sa fie detronat si probabil, actualul model sa fie pe primul loc in lume la capitolul autonomie.

Noul telefon va intra in stocuri in aproximativ o luna, insa nu cunosc pretul de vanzare. Insa, am cateva poze cu telefonul si vi le pot arata in exclusivitate, cunosc si o mica parte a specificatiilor tehnice.

Titan P13000

Clar, bateria este punctul forte si automat, autonomia pe care o va oferi. Din cate am auzit, telefonul va fi capabil sa reziste aproape 1500 de ore in mod stand-by! Un acumulator cu o capacitate de 13.000 mAh, dar si cu incarcare super rapida pentru aceasta capacitate, veti vedea mai multe detalii, in articolele viitoare.

In comparatie cu modelul P11000, noul telefon va fi inclusiv rezistent la apa si la praf, asta inseamna un standard IP68.

Titan P13000

Nu cunosc exact cat de greu sau cat de gros va fi acest iHunt Titan P13000, dar avand exeperienta cu modelul precedent, pot spune ca nu va fi ceva exagerat. Si la o asemenea capacitate, nu prea ne mai uitam la cativa mm in plus.

Observam si un display cu un mic notch de tip waterdrop, un ecran de 6.3″ cu rezolutie buna, adica FHD+. Vedeti si cele doua camere foto principale, una dintre ele foloseste un senzor SONY de 16MP. Un design agresiv care inspira rezistenta si putere, insertii metalice pe laterale.

Realizam ca este nevoie si de un procesor bun plus mult RAM, chiar asa se va intampla, voi veni la momentul oportun cu toate detaliile tehnice.

Iata cum arata versiunea din 2018: 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here