Acasă Review telefoane Titan P13000 PRO retestat cu Ampere si iar cu PCMark

Titan P13000 PRO retestat cu Ampere si iar cu PCMark

2

Titan P13000 PRO retestat cu Ampere si iar cu PCMark – Am vrut sa vad daca dupa 2 cicluri de incarcare/descarcare, autonomia acumulatorului poate creste si mai mult. Si cand spun mult, ma refer la recordul obtinut de acest telefon si semnalizat de aplicatia ce se ocupa de testarea acestui aspect.

Initial, cand am facut recenzia telefonului, a reusit sa reziste 28 de ore cu ecranul aprins. Cum testeaza autonomia aplicatia PCMark? Telefonul trebuie incarcat pana la capacitatea maxima si apoi, se porneste testul.

telefonul cu cea mai buna baterie, ihunt p13000 titan pro, review

De la 100% si pana la 20%, aceasta aplicatie, ruleaza o serie de teste, luminozitatea ecranului fiind setata la 50%. Mai exact, simuleaza interactiunea utilizatorului cu telefonul si afiseaza o serie de grafice, filme, deschidere de aplicatii, etc.

In tot acest timp, ecranul este pornit si cand ajunge la aproximativ 20%, ne este afisat rezultatul. Deci, dupa ce am facut inca un test, autonomia a crescut si mai mult, vedeti mai jos despre ce este vorba.

Pentru incarcare, am folosit incarcatorul de 6A din cutie si cablul original. Dar, acesti 6A sunt reali, sau este o strategie de marketing din partea producatorului sau a celor de la iHunt?

Puteam afla numai cu ajutorul aplicatiei Ampere, garantat cea mai buna de acest gen din Google Play. O gasiti si voi in magazinul de aplicatii, este gratuita. Dupa instalare, se porneste, se conecteaza telefonul la charger si pe display, se afiseaza amperajul la care telefonul se incarca.

Se pare ca cei 6A declarati sunt reali, aplicatia a detectat un maxim de 5230. Probabil, cu o scula dedicata si mult mai precisa, puteam masura mai mult. Interesant ca aplicatia este si ea ok, detecteaza cand folosesti incarcatorul original sau cand incarci telefonul la un alt USB. De ce sa folosesti mereu cablul original?

In captura de mai jos, vedeti diferentele dintre incarcatorul original al telefonului si portul USB al unui laptop, diferentele sunt uriase:

Pentru a descarca de doua ori bateria, am folosit o alta aplicatie. Se numeste Generic Battery Drainer si descarca fortat acumulatorul. Apoi, am pornit aplicatia PCMark si rezultatul a fost mai bun fata de prima masurare, atunci cand a obtinut 28 de ore:

Am vrut sa vad cu exactitate, in cat timp se incarca complet, adica de la 0% la 100%. Retineti ca bateria lui Titan P13000 PRO (oferta), are o capacitate de 13.000 mAh! Asa cum vedeti mai jos, chiar daca are 13.000 mAh, se incarca in putin peste 2 ore, as spune ca este un record si la acest capitol.

2 COMENTARII

  1. Super review-ul ! Asa Cosmin, cu date, ce soft ai folosit, cum ai testat ! Jos palaria !

    Pare ca e intr-adevar un monstru la autonomie ( tocmai mi-am luat de pe Amazon o baterie extinsa de 7200 mAh pentru SM-N910F-ul meu ) si ma tine cu ecranul aprins, 50% luminozitate, web browsing cu Youtube, 05:47 adica o ora in plus fata de bateria originala deci problema nu e la baterie (asa cum credeam ) ci la mizeriile de actualizari de soft pe care mi le-a bagat pe gat Samsung. Cand aveam Lollipop 5.1 ma tinea acumulatorul vreo 7 ore, tot web browsing pe routerul de acasa, adica in aceleasi conditii de testare.

    Asa da, nu vorbe de advertising ! Cand e vorba de autonomie chiar trebuie demonstrata ! Restul de aprecieri sunt la latitudinea (deci subiectiv ) recenzorului adica a ta.

    Astept sa mai treaca ceva timp fiindca forumurile sunt pline de pareri urate despre acest telefon (l-as lua pentru acumulator), principala reclamatie este ca dupa 5-6 luni crapa brusc.

  2. Da, este de cumparat pt. acumulator. Clar la ora actuala, este cel mai bun din lume la.acest capitol. Sa nu uitam si de super rezistenta pe care o are.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here