Acasă Stiri Android Si Noutati Huawei Mate 30E Pro devine oficial, o versiune imbunatatita

Huawei Mate 30E Pro devine oficial, o versiune imbunatatita

0

Huawei Mate 30E Pro a fost anuntat si el in cadrul evenimentului in care au prezentat telefonul vedeta de anul acesta, adica Mate 40 PRO. Teoretic, nici nu prea am avea ce sa discutam despre noua versiune de 30 PRO, este aproape identic cu cel pe care-l stim de un an de zile.

Singura si notabila diferenta este data de procesor. Acum, telefonul este echipat cu un procesor Kirin 990E, o usoara imbunatatire a lui Kirin 990, exista si conectivitate 5G.

Acest upgrade consta intr-o usoara crestere a frecventei la care functioneaza 6 din cele 8 procesoare. Se ajunge acum la o frecventa de 2.36 GHz (fata de 2.10), nucleele ramam de tip Cortex A76.

Apoi, sunt inca doua nuclee de tip Cortex A76, acestea sunt cele ce se ocupa de performantele sporite si lucreaza tot la frecvente de 2.86 GHz. Placa grafica pierde putin din putere si nu mai are 16 nuclee, s-a optat pentru 14. Procesorul este fabricat pe o tehnologie de 7nm+.

In materie de design, Huawei Mate 30E Pro ramane neschimbat. Acelasi display, acumulator, camerele identice, etc. Telefonul ruleaza acum direct Android 10 cu interfata EMUI 11 si nu se bucura de Google Play. Pretul inca nu a fost comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here