Connect with us

Stiri despre telefoane

Iata-l, in toata frumusetea! Poze de calitate cu OnePlus Nord

Published

on

Mister spulberat in totalitate, uitam de randari, schite, zvonuri sau alte materiale de genul acesta. Cu o saptamana inaintea lansarii, OnePlus Nord isi arata toate secretele in materie de design si putem astfel sa ne facem o idee.

Una in legatura cu cel mai asteptat mid-range al verii, un smartphone cu pret de sub 500 USD si dotat cu Snapdragon 765G, poate cel mai bun chipset (nou) destinat telefoanelor mai accesibile, dar si cu oarece pretentii.

Iata-l, in toata frumusetea! Poze de calitate cu OnePlus Nord

Design luxos, telefon destul de frumos, alegere buna pentru modulul camerelor foto principale, 4 la numar (48MP principala + 8MP ultrawide + 5MP macro + 2MP). Cel putin doua versiuni de culoare apar in pozele acestea.

Advertisement

Un gri “sobolan” si un turquoise. Spate din sticla rotunjita spre margini, logo-ul companiei chiar de doua ori si fara senzor de amprente, acesta ramane integrat in ecranul de tip SuperAMOLED, refresh de 90Hz si diagonala de 6.44″, 408 ppi.

Complet inexplicabil, chiar avem confirmarea. Sunt doua camere de selfie integrate in display, dispunerea lor fiind in partea stanga. Cred ca vor fi destul de vizibile in momentul in care utilizatorul va butona telefonul!

Iata-l, in toata frumusetea! Poze de calitate cu OnePlus Nord

In mod clar, se vede cum ecranul este mai inaltat, practic iese din invelisul metalic al carcasei. Asta ne duce cu gandul la fragilitate pe toate cele 4 laturi, nu stiu cat de inspirata a fost alegerea. OnePlus Nord, nu pare a avea un display curbat.

Advertisement

Fara jack audio si cred ca nici difuzoare stereo nu vor fi. Per total, este un telefon frumos, pacat de cele doua camere de selfie, chiar nu isi aveau locul acolo! Era suficienta una mai de calitate si totul ar fi fost perfect!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des