Connect with us

Totul s-a intamplat in India, in data de 24 aprilie 2023 si Xiaomi chiar a reactionat, conform sursei. Incidentul ar fi avut loc in Thrissur, Kerala, iar fetita pe nume Adithyashree, avea doar opt ani.

In reactie la acuzatii, Xiaomi, compania-mama a Redmi, a declarat pentru 91Mobiles: “La Xiaomi India, siguranta clientilor este de cea mai mare importanta si tratam astfel de probleme cu foarte mare seriozitate. Suntem alaturi de familie in aceasta perioada dificila si speram sa ii sustinem in orice mod posibil. Exista unele rapoarte care indica faptul ca acesta ar fi un telefon Redmi, ceea ce nu a fost inca stabilit, avand in vedere ca problema este in curs de investigare. Vom colabora cu autoritatile pentru a determina cauza reala a incidentului si ii vom sprijini in orice mod necesar.”

Potrivit politiei, fata se uita la un film pe telefonul ei cand s-a produs incidentul. O echipa de politisti locali a inceput o ancheta, iar o echipa de experti criminalisti a fost desemnata sa investigheze cazul. Unele rapoarte sustin ca telefonul care a explodat era un telefon Redmi. Cu toate acestea, politia inca nu a confirmat ce tip de smartphone ar fi fost folosit. Este important si cum a fost intretinut acesta, in ce stare era, etc.

imagine reprezentativa

imagine reprezentativa

Conform aceleasi surse, cu cateva zile in urma, un brbat de 68 ani din Baduan, Uttar Pradesh, ar fi murit din cauza unui soc electric in timp ce isi incarca telefonul, acesta ar fi explodat in timp ce era conectat la incarcator.

Expertii spun ca nu este recomandat sa vorbim la telefon cat timp acesta este conectat la cherger, aparatul se poate supraincalzi si se poate declansa explozia acumulatorului. La fel se poate intampla (in cazuri extreme) si daca-l utilizam cat timp este la incarcat, mai ales atunci cand il punem la treaba intr-un mod mai serios, sa spunem o sesiune de gaming mai intensa.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *