Connect with us

Stiri despre telefoane

Instaleaza aplicatia asta, posibil sa ai nevoie de ea

Published

on

Instaleaza aplicatia asta, posibil sa ai nevoie de ea din cand in cand! Este cat se poate de interesanta si are o denumire care nu ar trezi nicio suspiciune, pare chiar banala.

Are o pictograma ce reprezinta un calculator, dar si un mic lacatel. Interesant este ca aceasta aplicatie a fost descarcata de peste 50 de milioane de utilizatori si ca are un rating aproape de maxim, adica 4.8 din 5. Posibil ca cei care au descarcat-o sa fi crezut ca este un simplu calcularor, dar nu este exclus ca multi sa cunoasca adevarata intrebuintare.

Vorbim despre HideU: Calculator Lock, dezvoltata de catre Smart Utils Dev Team. Dupa ce o instalezi, pictograma care apare pe telefon este identica cu cea a unui calculator, nu exista nicio diferenta si nimic nu te duce cu gandul la altceva, nici macar denumirea.

Advertisement

Aplicatia ofera o metoda inteligenta si sigura de a ascunde si proteja fotografiile si videoclipurile personale. Dupa ce setati un cod pin pe care-l deriti, se dezvaluie un spatiu de stocare ascuns unde puteti pastra in siguranta continutul multimedia pe care nu doriti sa il partajati, adica sa nu foe vazut de altcineva.

Instaleaza aplicatia asta, posibil sa ai nevoie de ea

Practic, dupa accesare si introducerea codului pin de securitate (si apoi apasati pe egal), pe display va aparea “inca un telefon”, o interfata diferita fata de ceea ce aveti, sa spunem un fel de tema separata. Singurul minus pe care-l vad este reclama care apare inainte de aparitia interfetei, va trebui sa vizionati cateva secunde.

Instaleaza aplicatia asta, posibil sa ai nevoie de ea

Printre aplicatiile disponibile se numara un browser separat fata de cel instalat de voi pe telefon, posibilitatea de a ascunde sau bloca alte aplicatii, o zona de descarcari, un manager de fisiere, player video, notite, zona de setari pentru aplicatie, galerie foto, inclusiv o alta aplicatie de camera.

Advertisement

Pozele sau filmele pe care le faceti cu aceasta aplicatie de camera nu apar in galeria telefonului, totul se pastreaza separat si pot fi vazute numai dupa ce intrati in aplicatia de “calculator”. HideU: Calculator Lock poate fi instalata gratuit din Google Play.

Citeste acum si:

Masuri neplacute luate de Facebook cu noua retea de socializare

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des