Acasă Stiri Android Si Noutati FIFINE W9, smartwatch chinezesc cu 1GB RAM si procesor dualcore!

FIFINE W9, smartwatch chinezesc cu 1GB RAM si procesor dualcore!

0

FIFINE W9 este un ceas inteligent ce se anunta a fi si interesant, am mai publicat cateva stiri pe site legate de aceste gadgeturi insa de regula ele erau ieftine, chiar si cativa dolari. De data aceasta, va prezint un model ceva mai performant si mai atragator, dar i mai scump!

FIFINE W9 costa putin peste 139USD si se deosebeste de restul produselor din aceasta categorie prin cureaua din piele naturala, cei 1GB RAM, procesorul de tip dual core de la MediaTEK, modelul MTK6572, procesor folosit si pe cateva modele de la LG, Alcatel sau ZTE si ma refer la telefoane! Asta inseamna ca impreuna cu 1GB RAM ar trebui sa faca o figura destul de buna si sa functioneze ireprosabil, vorbim de un ceas pana la urma!

Dar lista specificatiilor tehnice bune pentru un smartwatch din aceasta categorie nu se termina aici:

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=q0caeWiTgdA[/wpsm_video]

Pistem operare Android 4.4
Procesor MTK6572 Dual Core 1.0GHz
RAM+ROM: 1GB RAM + 8GB ROM plus suport pentru carduri de memorie
Bluetooth 4.0
Ecran: 240 x 240 pixeli si diagonala 1.54″
Camera: 5.0MP
Support MP3/MP4/GPS/WiFi/3G 

dd FIFINE W9, smartwatch chinezesc cu 1GB RAM si procesor dualcore!

FIFINE W9 are cureaua fabricata din piele naturala, este rezistent la apa si fabricat din otel inoxidabil, compatibil numai cu telefoanele ce ruleaza sistemul de operare Android, acumulatorul are o capacitate de 600mAh, este dotat cu slot pentru SIM si pentru cardurile de memorie, difuzor extern dar si conectivitate WiFi.

FIFINE W9 este pana la urma un ceas cu Android, ceea ce inseamna ca ofera destul de multe, producatorul sustine chiar ca este anti seismic! 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here