Connect with us

Stiri despre telefoane

Huawei Enjoy 60 va debuta in data de 23 martie

Published

on

Huawei Enjoy 60 va debuta in data de 23 martie si pare a fi un telefon misterios, cel putin pan acum. Producatorul nu a oferit informatii despre el, vedeta lansarilor apropiate fiind seria P60 si pliabilul Mate X3. In schimb, exista un poster din care ne putem da seama despre silueta telefonului mid-range.

Huawei Enjoy 60

La prima vedere, pare a fi vorba despre o carcasa din plastic, probabil rama dintr-un material identic. O silueta rotunjita, butoanele integrate in partea stanga si 2 camere foto in partea din spate, senzorul primar fiind unul de 48MP. Huawei Enjoy 60 va fi disponibil cel putin in 2 versiuni de culoare.

Interesant va fi de vazut ce se va intampla cu sistemul de operare, ce versiune va avea, sanse spre zero sa vedem oficial Google la bord, poate nici conectivitate 5G. Se zvoneste ca ar sosi cu un HarmonyOS 3.0 bazat pe Android, baterie de 6000 mAh si incarcare la 22.5W.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des