Connect with us

Stiri despre telefoane

Filmul I.S.S: lansare in 19 ianuarie 2024, cel mai asteptat SF din 2024

Published

on

Filmul american de science fiction si thriller “I.S.S.”, regizat de Gabriela Cowperthwaite si scris de Nick Shafir, si-a facut debutul la Festivalul Tribeca pe 12 iunie 2023, urmand sa fie lansat in cinematografele din Statele Unite pe 19 ianuarie 2024.

In rolurile principale se regasesc Ariana DeBose, Chris Messina, John Gallagher Jr., Maria Mashkova, Costa Ronin si Pilou Asbæk.

Povestea filmului “I.S.S.” se invarte in jurul unui grup de astronauti si cosmonauti care traiesc la bordul Statiei Spatiale Internationale. Tensiunile cresc odata cu izbucnirea unui conflict la nivel mondial pe Pamant. In acest context dificil, astronautii primesc ordine de pe Terra: sa preia controlul statiei cu orice mijloace necesare.

Advertisement

La bordul Statiei Spatiale Internationale, tensiunile cresc odata cu izbucnirea unui conflict pe Terra. Astronautii americani si rusi, aflati in stare de soc, primesc ordine stricte de la centrele de comanda de pe Pamant: sa preia controlul statiei spatiale prin orice mijloace necesare. Aceasta situatie dificila pune presiune pe echipajul international, fortandu-i sa actioneze in conditii extreme.

Distributia filmului include pe Ariana DeBose in rolul Dr. Kira Foster, Chris Messina interpretandu-l pe Gordon Barrett, Pilou Asbæk in rolul lui Alexey Pulov, John Gallagher Jr. ca Christian, Costa Ronin in rolul lui Nicholai si Maria Mashkova interpretand-o pe Weronika.

Trailer I.S.S. 2024 – film SF

Advertisement

In ceea ce priveste productia, scenariul lui Nick Shafir pentru “I.S.S.” a fost inclus in “Black List” din 2020, o lista a celor mai apreciate scenarii neproduse ale anului. In ianuarie 2021, a fost anuntat ca filmul a primit unda verde pentru productie de la LD Entertainment, cu Cowperthwaite la regie. Se stia de atunci ca Chris Messina si Pilou Asbæk vor juca in film, iar in februarie, s-a raportat ca si Ariana DeBose s-a alaturat distributiei.

Filmarile pentru “I.S.S.” au inceput la studiourile Screen Gems din Wilmington, Carolina de Nord, in februarie 2021.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des