Acasă Stiri Android Si Noutati Asa arata interiorul noilor modele Dacia Sandero si Logan

Asa arata interiorul noilor modele Dacia Sandero si Logan

0

Asa arata interiorul noilor modele Dacia Sandero si Logan. Producatorul a dat presei numai cateva poze cu autoturismele, insa am putut observa numai partea exterioara si nici aceasta foarte amanuntita.

Dacia a spus ca toate detaliile le vom afla incepand cu data de 29.09.2020, atunci se vor cunoaste amanunte legate de motirizare, de pret, echipari, in ce tari se vor vinde, etc.

Masinile arata bine si se cunoaste o eveolutie, nimic de spus in acest sens. Este adevarat ca pozele acestea par a fi restilizate destul de mult si cu siguranta, ele ne arata versiunile de top ale noilor autoturisme Dacia Logan si Dacia Sandero.

Mai jos, vedem in premiera si o poza in care putem admira plansa de bord, sistemul de climatizare si cel multimedia. Poza a aparut in presa si asta inseamna ca nu trebuie sa mai asteptam pana in 29 septembrie pentru a ne face o idee in legatura cu interiorul.

Sistemul multimedia a fost urcat intr-o pozitie mult mai fireasca, are un design nou si va fi mai performant. Cu toate astea, se observa ca ecranul nu va fi de cea mai buna calitate, contrastul pare sa nu fie excelent.

 

In rest, tot interiorul este nou pentru Dacia, de la volan si pana la gurile de ventilatie restilizate, butoane noi pentru climatizare, zona schimbatorului, etc. Asteptam cu interes si imaginile oficiale, cele cu o rezolutie mai buna!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here