Daca ati ajuns pana in punctul in care stiti sa instalati un custom ROM pe un telefon Allview, asta inseamna oarecum ca va si dati seama ca nu va veti transforma telefonul Allview E4 Lite intr-un Samsung Galaxy S6 urmand acest tutorial si instaland acest ROM

Insa, veti avea un skin complet de Samsung Galaxy S6 pe E4 Lite si este ceva diferit totusi fata de varianta stock si probabil fata de alte varianta customizate!

Gratie lui Mad Skill Skill. cel ce se ocupa de telefoanele Allview si in special de E4 Lite, puteti instala si testa aceasta versiune. Insa, din cate am observat, exista si un bug ce poate parea suparator, senzorul de proximitate nu functioneaza in apeluri, asta inseamna practic ca ecranul telefonului nu se va stinge atunci cand vorbiti la telefon. Mai mult ca sigur ca se va rezolva si aceasta problema cu un update de firmware pe acest Allview E4 LITE!

Iata si descrierea, asa cum aparea ea pe grupul de pe Facebook special creat:

  • Ramdsik Tweaks
  • PreRooted with latest SuperSU
  • Init.d scripts support
  • Improved touch response
  • Memory optimizations
  • All S6 Features
  • Gapps included
  • Multilang

V2

Add 360° screen rotation support

Add Recents apps on long press Menu

Improve more stability

Improve signal

Removed wake delay

BUGs

Proximity sensor not work in call

Trebuie sa aveti root si custom recovery pentru a instala acest firmware, gasiti tutoriale aici sau aici.

Descarcati (link extern) si copiati acest ROM pe un card de memorie

Intrati in meniu recovery (oprititelefonul, asteptati cateva secunde si il reporniti apasand in acelasi timp tastele volum sus si power)

Executati Wipe ALL

Cautati ramura  “Choose zip from sdcard” si alegeti sa instalati acest firmware

Urmati pasii necesari instalarii si ghidul care va este oferit

La final, reporniti telefonul, tineti cont ca primul boot poate dura ceva mai mult si ca veti pierde datele personale, recomand un backup

Atentie, bateria trebuie sa fie incarcata inainte de a incepe operatiunea, URMATI TUTORIALUL PE PROPRIA RASPUNDERE, NU instalati acest ROM pe alt telefon, fie el si ALLVIEW!

CITESTE SI:  Si Allview P7 PRO primeste o actualizare firmware

4 COMENTARII

  1. TELEFONUL MEU ARE RECOVERY IN CHINEZA. MA POATE AJUTA CINEVA? MACAR SA ZICETI UNDE ESTE MENIUL CU ALEGEREA ARHIVEI. BANUIESC CA RESETAREA E CEA CU – EMMC –

  2. Functioneaza pe Allview V1 Viper 16GB? Deoarece as vrea sa imi pun pe acest telefon android lollipop, si nu ma refer la 4.4.2 based. M-ai putea ajuta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord