Cum sa rescrii un IMEI sters pe un telefon cu MediaTEK, fara ROOT

Cum sa rescrii un IMEI sters pe un telefon cu MediaTEK, fara ROOT = Iata o metoda simpla si fara root, metoda prin care va readuceti la viata IMEI-ul sters, asta se intampla de multe ori cand rescrieti un firmware, ideea mi-a fost data de un prieten androidro.ro care a patit acest necaz. Posibil sa mai existe si alte metode de rescriere al unui IMEI, insa din moment ce acest tutorial functioneaza, totul e ok. 

Retineti ca metoda de rescriere functioneaza numai pe telefoanele cu MediaTEK, gen Allview, Evolio, E-Boda, Utok, Xiaomi, telefoanele chinezesti sau unele modele produse de Samsung, LG, Huawei, etc. Aveti nevoie sa intrati in meniul secret de la MediaTEK, puteti face asta instaland aplicatia dedicata din Google Play.

Este important sa va stiti IMEI-ul! Asta inseamna ca trebuie sa aveti cutia telefonului sau inainte de a rescriere un firmware sa notati codurile IMEI ca o masura de precautie!

Tutorialul video gasit pe YouTube:

Articolul continua dupa reclama:

Sigur te intereseaza si:

CITESTE SI:  Conectarea unui telefon Android la Smart TV, ecran wireless
More from Cosmin

Promotie pentru telefoanele Blackview, preturi incepand de la 39$

Cei de la everbuying.net incep astazi o campanie de reduceri de preturi...
Citeste tot

3 Comentarii

  • bun dar acum in ce masura te mai poti duce la orange,vodafone etc. sa ceri blocarea totala a unui telefon furat? mai au alta metoda de a-l face inutilizabil si in felul asta sa se descurajeze furturile?

  • Nu au ce face pentru ca ii rescrie alt imei,dupa care instaleaza alt rom.Ex.cyanogenmod…etc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *