Acasă Tutoriale telefon Cum sa rescrii un IMEI sters pe un telefon cu MediaTEK, fara...

Cum sa rescrii un IMEI sters pe un telefon cu MediaTEK, fara ROOT

5

Cum sa rescrii un IMEI sters pe un telefon cu MediaTEK, fara ROOT = Iata o metoda simpla si fara root, metoda prin care va readuceti la viata IMEI-ul sters, asta se intampla de multe ori cand rescrieti un firmware, ideea mi-a fost data de un prieten androidro.ro care a patit acest necaz. Posibil sa mai existe si alte metode de rescriere al unui IMEI, insa din moment ce acest tutorial functioneaza, totul e ok. 

Retineti ca metoda de rescriere functioneaza numai pe telefoanele cu MediaTEK, gen Allview, Evolio, E-Boda, Utok, Xiaomi, telefoanele chinezesti sau unele modele produse de Samsung, LG, Huawei, etc. Aveti nevoie sa intrati in meniul secret de la MediaTEK, puteti face asta instaland aplicatia dedicata din Google Play.

Este important sa va stiti IMEI-ul! Asta inseamna ca trebuie sa aveti cutia telefonului sau inainte de a rescriere un firmware sa notati codurile IMEI ca o masura de precautie!

Tutorialul video gasit pe YouTube:

5 COMENTARII

  1. bun dar acum in ce masura te mai poti duce la orange,vodafone etc. sa ceri blocarea totala a unui telefon furat? mai au alta metoda de a-l face inutilizabil si in felul asta sa se descurajeze furturile?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here