Facebook pare sa isi surprinda in continuare utilizatorii prin lansarea diferitelor functii noi ale retelei sociale. In aplicatia de Messenger avem deja jocuri, extensii ce ruleaza in interiorul aplicatiei si chiar boti mai nou dar care nu sunt disponibili in tara noastra, momentan. Dupa toate astea, Messenger va primi curand un update prin care va permite utilizatorilor sa trimita mesaje care vor aparea pentru o anumita perioada de timp duca care vor fi sterse.
ChYf5ZtWUAAi-XY Facebook va introduce "mesaje cu autodistrugere" prin Messenger in viitorul apropiat
Perioada de timp se poate regla in functie de preferintele utilizatorului iar dupa trimiterea mesajului acesta va fi vizibil pentru destinatar doar in perioada de timp pe care a ales-o expeditorul, astfel conversatia devine oarecum mai sigura si mai confidentiala deoarece puteti trimite mesaje importante care vor fi vizibile doar cateva minute si desigur este o functie care va putea fi folosita in diverse scopuri.

Perioada poate fi aleasa de la niciodata (functia este dezactivata) pana la 1 minut, 15 minute, o ora, 4 ore si o zi, cel putin asa se arata in screenshot-ul postat pe Twitter de catre iOSAppChanges, care au folosit aceasta functie in versiunea 68.0 de Messenger pentru iOS.

ChYf5ZxWIAAwqyg Facebook va introduce "mesaje cu autodistrugere" prin Messenger in viitorul apropiat
Desigur functia va fi valabila si pentru platforma Android o data cu lansarea sa oficiala pe dispozitivele iOS. Pe langa aceasta functie, va fi lansata si o alta ce are ca scop folosirea unui canal criptat de comunicare cu un utilizator, criptare asemanatoare cu cea a aplicatiei WhatsApp, mesajele fiind criptate pe dispozitiv astfel ele nu pot fi interceptate. Nu se stie cand Facebook va actualiza aplicatia Messenger pentru a include aceasta functie pentru toata lumea, insa cred ca va fi in viitorul destul de apropiat.

CITESTE SI:  Iata telefonul cu cel mai mare display! Honor 8X MAX
Facebook va introduce "mesaje cu autodistrugere" prin Messenger in viitorul apropiat

8 COMMENTS

  1. e cam aiurea. poate autodistrugere dupa ce sunt citite de destinatar nu dupa ce sunt trimise … ca degeaba le trimiti si pui 1-15-100minute daca sunt sterse automat “se autodistrug” inainte ca destinatarul sa le fi citit 😉

  2. Am crezut ca este o gluma de 1 Mai! Asta ar insemna sa stau cu telefonul si cu Fb-ul in mana tot timpul sa nu pierd vreun mesaj. E clar, nu mai munceste nimeni. Il pun sa sune ca la apel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree