Connect with us

Stiri despre telefoane

Flagship Ultra de la Xiaomi cu brand Leica pe modulul foto

Published

on

Flagship Ultra de la Xiaomi cu brand Leica pe modulul foto, observam acum cateva randari credibile si intr-o proportie extrem de mare, putem afirma ca asa va arata noul telefon Xiaomi, probabil cel mai performant al acestui an.

Flagship Ultra de la Xiaomi cu brand Leica pe modulul foto

Dar sa nu uitam ca ei isi lanseaza seriile de top prin decembrie, asta ar insemna ca la final de an ne-am putea astepta la seria Xiaomi 13. Data de lansare este incerta! cu toate ca anterior aflam ca ar putea fi dezvaluit in mai, luna a trecut si niciun semn de Ultra. Nu este o problema, acest producator nu duce parte de telefoane noi.

xiaomi ultraModul extrem de generos in partea din spate, acopera aproape jumatate din carcasa! Sa insemne asta calitate maxima foto si video? Senzorul principal ar urma sa aiba 50MP si sa fie acompaniat de un periscop de 48MP si inca unul de 48MP de tip ultrawide. Stabilizare optica si zoom optic, filmare 8K si alte detalii mai fine pe care ar trebui sa le cunoastem in momentul aparitiei.

Flagship Ultra de la Xiaomi cu brand Leica pe modulul foto

Fiind un ultra, vom primi si o constructie ce poate fi numita tot asa. Materiale precum sticla, piele sau ceramica. Ultra si in interior, noul flagship Xiaomi urmeaza sa aiba un chipset Snapdragon 8 Gen 1 Plus si in mod oarecum ciudat, un display ce se opreste la 6.6 inch in diagonala! Rezolutie 1440 x 3200 pixeli, un AMOLED cu refresh de 120Hz si margini curbate.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des