Connect with us

Stiri despre telefoane

Update important pentru camerele lui Samsung S21, S20, Note20, Fold si Flip

Published

on

Update important pentru camerele lui Samsung S21, S20, Note20, Fold si Flip acest producator a mai procedat si in trecut in modul acesta si cred ca fanii sunt incantati. Pana la urma, asta inseamna sa te numesti companie mare. Sa nu uiti de generatiile mai vechi de telefoane si sa oferi nu numai suport ce consta in actualizari de securitate sau alte actualizari nesemnificative.

Astfel, cei ce utilizeaza acum un model Galaxy S20, S21, Note20 sau chiar Fold2, vor primi printr-un update noile caracteristici ale camerelor prezente pe gama de telefoane Samsung S22. Si retineti, conteaza mult de tot optimizarea la nivel de software cand vine vorba despre camerele unui smartphone, poate chiar mai important in comparatie cu numarul de MP. Telefonul mobil nu este un DSLR…

Update important pentru camerele lui Samsung S21, S20, Note20, Fold si Flip

Noul update va aduce o imbunatatire pentru modul nocturn sau pentru apelurile video efectuate in retelele de socializare, funcție de încadrare automata ofera optiunea de reincadrare, senzorul ajustand in mod dinamic din zoom cadrul pentru a menține pana la 10 persoane in cadru, persoane aflate pana la 5m distanta.

Advertisement

Update pentru camerele telefoanelor Samsung S21, S20, Note20, Fold si Flip

Update important pentru camerele lui Samsung S21, S20, Note20, Fold si Flip

Pentru aplicatiile de apelare video, Samsung adauga posibilitatea de inlocuire a fundalului si comenzi comenzi pentru microfon. Aplicațiile care suporta sunt: ​​Duo, Google Meet, Knox Meeting, Messenger (Meta), Microsoft Teams, WhatsApp, Zoom, BlueJeans, Webex Meetings sau KakaoTalk.

De apreciat si incadrarea automata a subiectului in cazul apelurile video sau aplicația Camera RAW ce va deveni disponibila si pentru telefoanele Galaxy Z Fold3, aplicatie care este disponibila numai in magazinul Galaxy Store. Iata si o recapitulare:

  • Portrete de noapte care vor arata mai bine facute cu Galaxy S20, S21, Note 20, Z Fold 2 și Fold 3.
  • Funcție de încadrare automata acceptata si imbunatatita pentru Galaxy S21, Galaxy S21 FE, Z Fold 2, Fold 3, Z Flip și Flip 3.
  • Actualizare pentru apelurile video, update pentru Galaxy S20, S21, Note 20, S20 FE. S21 FE, Z Flip, Filp 3, Fold 2, Fold 3. Din vara, si modelele urmatoare vor primi acest update: Galaxy S10, Note 10, Z Fold, S10 Lite și Note 10 Lite.
  • Suport pentru efecte de incadrare automata pentru Galaxy S21, S21 FE, Z Flip, Flip 3, Fold 2 și Fold 3.
  • Update pentru aplicatia App Store Camera pentru Galaxy S21, S21 FE, Z Flip 3 și Fold 3.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171