Connect with us
--------

Stiri despre telefoane

Realme GT Neo 3T se lanseaza in data de 7 iunie 2022

Published

on

Realme GT Neo 3T se lanseaza in data de 7 iunie 2022, smartphone care va deveni rapid foarte popular. Cel putin are sanse mari, trebuie sa ne ramintim despre ascensiunea rapida si fulminanta a acestui producator, inclusiv in Romania! La nivel global, anul trecut, telefoanele Realme au avut cea mai mare ascensiune!

Dar ce sa vezi, GT Neo 3T nu va fi deloc un smartphone nou. De fapt, este versiunea globala a altui model aparut in aprile, adica Q5 PRO. Posibil sa fie mici schimbari sau ajustari, insa nimic spectaculos. Asta inseamna ca stim toate detaliile tehnice, cunoastem si un pret posibil.

Advertisement

Si pret chiar bun pentru un Snapdragon 870 5G, in jur de 330 euro. Pentru o informare si mai buna, trebuie sa aflati ca procesorul acesta obtine putin peste 700.000 de puncte in AnTuTu si ca este in interiorul lui Redmi K40S. Deci, performante mari, pret foarte bun.

Insa, per total, specificatiile tehnice nu se ridica la nivelul unui flagship, nu gasim anumite amanunte mai fine, micile artificii care l-ar duce in gama de mobile premium. Fara incarcare wireless, fara rezistenta contra apei sau a prafului, fara zoom optic sau stabilizare optica.

Advertisement

Insa, Realme GT Neo 3T are si multe puncte pozitive. Ecranul AMOLED cu rata de refresh de 120Hz, difuzoare stereo, baterie de 5000 mAh ce se incarca la 80W si o carcasa deosebita. Exista integrate particule nano fluorescente, unele ce fac varianta galbena sa fie mai stralucitoare. De apreciat si finisarea mata. Sunt sanse sa-l vedem in Romania, oficial sau nu.

Advertisement

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: