Acasă Stiri Android Si Noutati Flanco a dat deja drumul astazi la Black Friday 2017

Flanco a dat deja drumul astazi la Black Friday 2017

5

Flanco a dat deja drumul astazi la Black Friday 2017, asta inseamna cu 1 luna mai devreme, stim ca in mod normal, Black Friday se organizeaza in ultima zi de vineri din luna noiembrie.

Astazi este ultima zi din octombrie, ei vor tin Black Friday pana in data de 19 noiembrie!!! Asta inseamna in jur de 3 saptamani.

Clar ofertele nu sunt cine stie ce, am sa pun totusi cateva exemple de preturi (catre categorii) si link catre intreaga campanie. Poate totusi gasiti ceva ok si redus real!

Par sa fie totusi si cateva oferte reale. Spre exemplu, telefonul mobil Lenovo VIBE S1, Dual Sim, 32GB, 4G, White costa pe eMag 1299 lei sai 1100 lei pe evomag.ro, in cadrul Black Friday Flanco 2017, pretul lui este de 599 lei!

In alta ordine de idei, NU este absolut nicio diferenta de pret in cazul televizorului LED, Philips 24PFT4022/12, 60 cm, Full HD. Vandut de eMag costa 549 lei, vandut de Flanco in cadrul BF 2017, tot 549 lei, asta cu toate ca ne este semnalata o reducere de 200 lei!

Mi-ar fi placut sa gasesc si oferte reale pentru telefoanele de top, acestea se pare ca lipsesc!

5 COMENTARII

  1. Ups, hăpt acuma văd preţu telefonului Lenovo VIBE S1, adică în plină sărbătoare a FRAIERILOR, preţul este de 849,99 lei !!!!!!!!!! Flanco este un mare mincinos, manipulează preţurile că nişte nesimţiţi şi practic îşi bat joc de cumpărători prin reclame mincinoase.
    Deci deschideţi ochii cei care mai credeţi în basme şi în reduceri, uitaţi-vă de zece ori înainte de a cumpăra, pentru că acuma toţi vînzătorii profită de neatenţie şi falsifică preţurile, că să-şi bată joc de cumpărători. Sînt nişte greţoşi şi nişte bulangii… Fiţi cu mare atenţie !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here