Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Fluieri si gasesti telefonul aplicatia saptamanii

Fluieri si gasesti telefonul aplicatia saptamanii

10

Fluieri si gasesti telefonul aplicatia saptamanii – Zilnic mi se intampla sa nu-mi gasesc telefonul prin casa si chiar ma intrebam daca exista vreo aplicatie de acest gen. Se pare ca exista, Whiste Phone Finder este o aplicatie ce functioneaza perfect si isi face treaba foarte bine, motiv pentru care poate primi titlul de “aplicatia saptamanii”

Functioneaza pe un principiu foarte simplu, eu am instalat-o deja pe telefon si am testat-o inainte sa scriu acest articol. O instalezi, o setezi alegand volumul la care vrei sa sune, tipul sunetului sau daca doresti vibratii. Apoi blochezi ecranul si o poti testa fluierand (nu foarte tare). Aplicatia se va activa si telefonul va incepe sa emita niste sunete stridente (inalte) si va vibra. Din cate mi-am dat seama, nu trebuie sa fluieri foarte tare dar trebuie sa fluieri strident si intr-un apartament e bun de utilizat.

wewewe Fluieri si gasesti telefonul aplicatia saptamanii

 

• Ascunde notificare din bara de notificare

• Nivelul de sensibilitate al fluerului poate fi reglat

• Aplicatia poate fi mutata pe cardul SD

• 10 de sunete diferite pentru a fi selectate

• Lanterna

• Widget pentru lanterna

• Rulează în fundal și utilizează mai puțină energie

• Poti seta ca sunet de raspuns si diverse melodii din lista ta

• Compatibil si cu tabletele

DESCARCA GRATUIT

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

10 COMENTARII

  1. Suspectă aplicația. De ce solicită acces la poze și la ID apelant? Ce au astea de a face cu un fluierat? Tu nu te uiți la ce pui în telefon? Instalezi așa orbește orice petardă sau spyware?

  2. Nici la mine nu se aude 🙁 Fluier si cand deblochez tastatura imi apare Device detected dar nu se aude 🙁 totul e la maxim si e activat.Sfaturi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here