Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Tinder aplicatie de matrimoniale pentru Android

Tinder aplicatie de matrimoniale pentru Android

5

Tinder aplicatie de matrimoniale pentru Android – Tinder nu este genul de aplicatie prin care iti postezi anuntul sau sa gasesti anunuti de matrimoniale, ea functioneaza prin intermediul pozelor pe care le ai deja postate pe Facebook, persoanele sunt considerate compatibile atunci cand sunt din aceeasi zona geografica.

Aplicatia Tinder este gratuita si a primit de curand un update  si este considerata a fi cea mai buna aplicatie Android de acest gen, fiind utilizata anul trecut de peste 50 de milioane de persoane si peste 6 milioane de cupluri noi  s-au format de cand exista aplicatia pe piata.

Iata pe scurt cum functioneaza aceasta aplicatie:

Cand aplicatia va face o sugestie “It”s a Match”, puteti face swipe spre partea dreapta in semn de apreciere sau swipe stanga in caz ca nu sunteti multumiti de persoana sugerata.

sgf

Ramura “Comon Connections ” va indica daca aveti un prieten comun cu alti utilizatori Facebook in timp ce “Moments” va ofera posibilitatea de a aprecia pozele altor utilizatori (un fel de like) dar si de a va edita propriile poze sau de a le selecta pe cele pe care doriti sa le afisati. Puteti si sa comunicati cu diverse persoane prin intermediul unei aplicatii de mesagerie.

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata de AICI.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here