Tinder aplicatie de matrimoniale pentru Android

Tinder aplicatie de matrimoniale pentru Android – Tinder nu este genul de aplicatie prin care iti postezi anuntul sau sa gasesti anunuti de matrimoniale, ea functioneaza prin intermediul pozelor pe care le ai deja postate pe Facebook, persoanele sunt considerate compatibile atunci cand sunt din aceeasi zona geografica.

Aplicatia Tinder este gratuita si a primit de curand un update  si este considerata a fi cea mai buna aplicatie Android de acest gen, fiind utilizata anul trecut de peste 50 de milioane de persoane si peste 6 milioane de cupluri noi  s-au format de cand exista aplicatia pe piata.

Iata pe scurt cum functioneaza aceasta aplicatie:

Cand aplicatia va face o sugestie “It”s a Match”, puteti face swipe spre partea dreapta in semn de apreciere sau swipe stanga in caz ca nu sunteti multumiti de persoana sugerata.

Articolul continua dupa reclama:

sgf

CITESTE SI:  TOP 10 aplicatii Android utile pentru telefon, februarie 2017

Ramura “Comon Connections ” va indica daca aveti un prieten comun cu alti utilizatori Facebook in timp ce “Moments” va ofera posibilitatea de a aprecia pozele altor utilizatori (un fel de like) dar si de a va edita propriile poze sau de a le selecta pe cele pe care doriti sa le afisati. Puteti si sa comunicati cu diverse persoane prin intermediul unei aplicatii de mesagerie.

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata de AICI.

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

SJCAM SJ5000X pare a fi una dintre camere lor de top si filmeaza bine!

SJCAM SJ5000X pare a fi una dintre camerele de top ale aacestui...
Citeste tot

5 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *