Acasă Stiri despre telefoane

Freedom 251 de la Ringing Bells, telefonul de 16 lei s-a transformat peste noapte!

14

Freedom 251 de la Ringing Bells, telefonul de 16 lei s-a transformat peste noapte! – Cel mai ieftin telefon cu Android din lume nu mai este chiar atat de frumos pe cum era prezentat ieri, manipularea pe care au facut-o indienii mi se pare chiar grosolana! De ce spun asta? 

POZA DE IERI:

uu

POZA DE AZI:

df

Asa cum vedeti, nici pe departe nu mai este ce se vroia a fi ieri si manipularea a fost chiar mare, am impresia ca cei de la Ringing Bells au vrut numai sa atraga atentia asupra lor si cred ca au facut-o, tot internetul a prezentat oferta lor. Acum telefonul este altul, chiar uratel si nu cel ce este prezentat in prima poza! Oricum, la 4$ nu ai pretentii. Am incercat insa sa cumpar unul, am apasat pe “buy now” si am primit mesajul:

Dragi prieteni, suntem foarte recunoscători pentru răspunsul dumneavoastră enormă și patronajul fel și ar susțin că , de-acum am primit aprox . 6 Lacs lovește pe secundă , ca urmare a fel dvs. de răspuns copleșitoare, serverele sunt peste încărcate . Noi umil susțin că, prin urmare, luăm o pauză și modernizarea serviciului și va reveni în interiorul sau în fața de 24 de ore . Încă o dată mulțumirile noastre respectuoase și recunoștință pentru susținerea și răbdare . Ne așteptăm întoarcerea cât mai curând suntem din nou online și în termen de 24 de ore .

Am tradus cu google translate si nu m-am obosit sa corectez traducerea, oricum o baga pe aia cu serverele incarcate…daca ma intrebati pe mine, cred ca este o strategie si nimic mai mult! Oricum, mai incerc pana in data de 30 iunie, data la care cei de la Ringing Bells promit ca vor livra prin curier telefoanele Freedom 251! As cumpara si eu 3 kg de curiozitate! Poate le rebranduieste cineva de la noi? Incercati AICI sa vedeti daca puteti cumpara.

14 COMENTARII

    • Dear friends, we are very grateful for your enormous response and your kind patronage and would submit that as of now we received approx. 6 Lacs hits per second as a result of your kind overwhelming response, servers are over loaded.

      We humbly submit that we are therefore taking a pause and upgrading the service and will revert within or before 24 hours.

      Once again our respectful thanks and gratitude for your support and patience. We look forward your return as soon as we are back online well within 24 hours.

  1. este doar pentru indieni,noi oricum facem nazuri,e prea urat ….ironie,telefonul e excelent pentru pretul afisat,nu am intalnit o asemenea rezolutie pentru 4 inch

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.