Acasă Aplicatii pentru telefoane Android

FRF4fan, aplicatia pentru telefon oficiala FRF pentru Campionatul EURO 2016

10
nofollow

FRF4fan, aplicatia pentru telefon oficiala FRF pentru Campionatul EURO 2016 – La ora la care scriu acest articol a mai ramas putin timp pana cand se va auzi primul fluier de start pentru EURO 2016 si asa cum stim, Romania-Franta va fi primul meci si partida din care mai mult ca sigur ca vom iesi pierzatori, sa fim sinceri…Romania nu prea are echipa de fotbal. Asta este insa o alta discutie.

Aplicatia oricum mi se pare o idee buna, avem la dispozitie rezultatele, echipele participante, detalii despre jucatori si echipe, programul partidelor, etc. insa aplicatia nu este chiar una exclusiv pentru EURO 2016, ea se vrea a fi dedicata echipei de fotbal a Romaniei si dupa terminarea acestui turneu final.

frf

FRF4Fan este o aplicaţie dedicată suporterilor Echipei Naţionale a României. Prin intermediul acesteia, vei afla toate informaţiile legate de participarea la Euro 2016 şi în viitoarele campanii de calificare la turneele finale. Aplicaţia are un conţinut uşor de accesat, bine organizat, cu o serie de informaţii utile care pot fi accesate şi în modul offline. Partea interactivă oferă acces pentru diverse alerte, informaţii de ultimă oră şi evenimente. Pe viitor, aplicaţia va putea fi utilizată pentru achiziţia de bilete sau comenzi în magazinul online.

Rămâi conectat cu Federaţia Română de Fotbal prin FRF4FAN pentru a fi la curent cu evoluţia Echipei Naţionale la Euro 2016 şi în viitoarele competiţii.

Este totusi o aplicatie interesanta, ne ofera informatii legate de preliminariile acestui turneu, drumul parcurs de Romania pana la Euro 2016, programul partidelor, detalii despre stadioane, stiri legate despre echipa noastra si o sectiune “My Fan Zone” in care vom intalni o galerie ce inca nu este functionala dar si o scurtatura catre un website – arenafanilor.ro.

rrr

Este per total interesanta si ramane de vazut pe parcursul acestui Euro 2016 cat de bine va fi updatata cu informatii, daca am fi avut si o sectiune in care puteam vedea live pe telefon meciurile echipei Romaniei la turneul final era excelent!

Apropo, cat crezi ca va fi scorul in partida Romania-Franta ce se va desfasura vineri incepand cu ora 22, ora Romaniei? Eu zic ca 2-0 pentru Franta, TU?

CITESTE SI:  Top 10 aplicatii Android utile, septembrie 2018

10 COMENTARII

  1. O aplicatie pentru live? Pentru tableta sau telefon,stii? Poate sa fie si cu plata. Dar fara cele de la dolce si digi…si cred ca va fi 2-1 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here