baterie

Asa verifici cat de bun este semnalul 4G sau 5G pe telefon

Daca vrei sa stii cat de bun este semnalul 4g sau 5g in zona ta si cum sa afli asta direct pe telefonul mobil, uite o aplicatie buna.

Asa verifici cat de bun este semnalul 4G sau 5G pe telefon
Last updated:

Aplicatia prin care verifici puterea semnalului GSM 4G sau 5G – De ce ai folosi o astfel de aplicatie? Pana la urma, telefonul deja are o iconita prin care poti vedea cat de bun este semnalul receptionat de telefonul tau!

Asa este, insa aplicatia aceasta este mult mai complexa si este capabila sa iti arate o serie de grafice interesante, se ocupa inclusiv de reteaua WiFi, iti arata de unde isi ia telefonul tau semnalul 4G sau 5G (cel mai apropiat emitator/celula).

Apoi, poti vedea care sunt zonele cu cel mai bun semnal de la tine din oras, afisare si alte date in timp real. Este destul de interesanta si macar de curiozitate o puteti instala si utiliza. Este gratuita complet.

Instalarea este simpla. Cum o deschizi pentru prima data, ai la dispozitie un scurt tutorial pe care sa-l parcurgi. La final, va trbui sa activezi locatia si sa mai bifezi ce iti cere. Alte setari nu trebuie sa faci, vei avea acces in timp real la toate statisticile pe care ti le ofera.

Las mai jos capturi de ecran pe care le-am facut cu telefonul meu, aplicatia se numeste Network Cell Info Lite – Mobile & WiFi Signal si are aproape 5 milioane de instalari.