Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Asa verifici cat de bun este semnalul 4G sau 5G pe telefon

Published

on

Aplicatia prin care verifici puterea semnalului GSM 4G sau 5G – De ce ai folosi o astfel de aplicatie? Pana la urma, telefonul deja are o iconita prin care poti vedea cat de bun este semnalul receptionat de telefonul tau!

Asa este, insa aplicatia aceasta este mult mai complexa si este capabila sa iti arate o serie de grafice interesante, se ocupa inclusiv de reteaua WiFi, iti arata de unde isi ia telefonul tau semnalul 4G sau 5G (cel mai apropiat emitator/celula).

Apoi, poti vedea care sunt zonele cu cel mai bun semnal de la tine din oras, afisare si alte date in timp real. Este destul de interesanta si macar de curiozitate o puteti instala si utiliza. Este gratuita complet.

Advertisement

Instalarea este simpla. Cum o deschizi pentru prima data, ai la dispozitie un scurt tutorial pe care sa-l parcurgi. La final, va trbui sa activezi locatia si sa mai bifezi ce iti cere. Alte setari nu trebuie sa faci, vei avea acces in timp real la toate statisticile pe care ti le ofera.

Las mai jos capturi de ecran pe care le-am facut cu telefonul meu, aplicatia se numeste Network Cell Info Lite – Mobile & WiFi Signal si are aproape 5 milioane de instalari.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des