Acasă Stiri Android Si Noutati Galaxy S5, LG G2, G3 LG, OnePlus X si HTC One M8...

Galaxy S5, LG G2, G3 LG, OnePlus X si HTC One M8 nu primesc Andrid 7 Nougat!

1

Andrid 7 Nougat este asa cum stiti cea mai recenta versiune a sistemului de operare Android, versiune asteptata de multi utilizatori ai sistemului de operare. Se pare insa ca nu toti vor primi insa un update de firmware catre aceasta versiune de Android 7, este vorba in special de modele ce folosesc procesoarele Qualcomm Snapdragon 800 sau 801.

Si nu se pune problema ca aceste modele de procesoare sunt prea slabe si nu pot rula Andrid 7 Nougat, ba din contra ele raman in continuare procesoare stabile si puternice, problema este alta conform mai multor surse printre care si gadgets.ndtv.com.

qualcomm-snapdragon Galaxy S5, LG G2, G3 LG, OnePlus X si HTC One M8 nu primesc Andrid 7 Nougat!

Vulkan Graphics API (open source framework) pare a fi responsabilul pentru aceasta problema, pe scurt, el este responsabil de buna rulare a jocurilor pe sietemul de operare Android 7.0 si nu se “pupa” cu procesoarele amintite anterior.

Este clar ca nu se pune problema de rea vointa in acest caz si mai mult de incompatibilitate, problema cu care se confrunta deseori developerii, adica cei ce se ocupa de implementarea noilor sisteme de operare pe modelele de telefoane mai vechi. Desigur ca pentru utilizatori problema este mai greu de inteles si exista cazuriin care ei critica anumite companii sau producatori de lipsa actualizarilor la cele mai recente versiuni de Android.

we Galaxy S5, LG G2, G3 LG, OnePlus X si HTC One M8 nu primesc Andrid 7 Nougat!

In teorie, este simplu de facut o actualizare, insa cand vine vorba de practica apar destule probleme asa cum vedem si in acest caz. Samsung Galaxy S5, LG G2, LG G3, OnePlus X,  HTC One M8, LG G PRO 2, Samsung Galaxy Note 3, Google Nexus 5, Samsung Galaxu Alpha, ZTE Axon, Sony Xperia Z3, OnePlus One, acestea sunt numai cateva dintre telefoanele “cu probleme”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here