Acasă Stiri Android Si Noutati ZTE Nubia Z7 Max, una dintre cele mai bune oferte, pret/specificatii!

ZTE Nubia Z7 Max, una dintre cele mai bune oferte, pret/specificatii!

6

ZTE Nubia Z7 Max este un telefon prezent pe gearbest.com si cred ca este una dintre cele mai bune oferte de pret la moemntula actual, asta daca facem abstractie de faptul ca acest telefon nu este unul tocmai nou, el a fost lansat de fapt la mijlocul anului 2014.

Si spun asta pentru cei pentru care conteaza anul lansarii si mai putin specificatiile tehnice, desi cred ca specificatiile tehnice sunt mult mai importante decat anul cand a fost lansat acest telefon.

Concret, magazinul gearbest.com il vinde pentru numai 124.99 dolari, insa ofera multe pentru acest pret si sunt telefoane lansate in 2016, tot la acelasi pret, telefoane care se dovedesc a fi cu mult sub acest model 4G de la ZTE.

El vine cu un chipset de la Qualcomm, mai exact MSM8974AC Snapdragon 801, un quadcore ce ruleaza pana la 2.5 GHz, procesor prezent si pe Galaxy S5, LG G3 sau OnePlus One, astea sunt numai cateva dintre modelele ce impart acest procesor. Este drept ca sistemul de operare a ramas un Android 4.4 KitKat, recunosc ca nu am cautat daca a primit actualizare intre timp sau daca exista versiuni customizate de Lollipop pentru acest telefon.

Camera de 13MP ce poate filma pana la 2160p si secundara de 8MP cu filmare 1080p, display FHD de 5.5″, 32GB stocare interna si 2GB RAM, sunt specificatii tehnice aproape identice cu cele ale modelor amintite anterior.

Lista completa a specificatiilor poate fi consulata in tabelul interactiv de mai jos:

Cam asa arata un telefon de top acum doi ani de zile si asa arata acum un telefon inca bun, ZTE Nubia Z7 Max costa surprinzator sau nu foarte putin, 125 de dolari inseamna aproximativ 500 de lei, oferta completa poate fi vazuta AICI.

6 COMENTARII

  1. Mai pune si TVAul pe care trebuie sa-l platesti cand vine telefonu din China, $25. Mai pune 4% pe care tii ia Paypal cand iti face schimbul valutar, adica $5. Si mai pune taxa de prezentare in vama perceputa de posta, 8 lei, adica $2. Per total pretul de azi al telefonului se ridica la $155.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here