Connect with us

Galaxy Z Flip5 ar putea primi suport DeX, ceea ce inseamna ca telefonul ar putea tine locul unui PC. Interfata de desktop poate fi proiectata pe un ecran extern, fie un smart TV sau un monitor, fie prin conexiune wireless, fie folosind un adaptor HDMI.

Chiar si monitoarele cu conectivitate USB-C sunt suportate. In plus, utilizatorii pot conecta dispozitive standard de intrare, cum ar fi mouse-uri si tastaturi, pentru a completa experienta de lucru. Este o caracteristica prezenta pe telefoanele Samsung, dar nu si pe cele din gama “Flip”.

Galaxy Z Flip5 ar putea primi suport DeX

Samsung DeX este o platforma care permite utilizatorilor de telefoane Galaxy sa le utilizeze ca un computer desktop. Cu DeX, poti face destul de multe dintre lucrurile pe care le-ai face pe un PC traditional. Dar nu va ganditi ca poate inlocul sistemul de operare Windows!

Galaxy Z Flip5 ar putea primi suport DeX

  • Poti deschide mai multe aplicatii in acelasi timp, fie in ferestre separate, fie in modul split-screen.
  • Ai posibilitatea de a folosi aplicatii precum Microsoft Office sau Google Docs pentru a crea si edita documente.
  • DeX ofera o experienta de navigare pe web similara cu cea de pe un PC, permitandu-ti sa deschizi mai multe file in acelasi timp si sa utilizezi extensii.
  • Poti viziona videoclipuri, asculta muzica sau juca jocuri pe un ecran mai mare.
  • Suporta conectarea unui mouse si o tastatura, fie prin Bluetooth sau USB, pentru a avea un control mai bun.
  • Poti accesa si gestiona fisierele de pe dispozitivul tau Samsung, la fel ca pe un PC.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!