Connect with us

Stiri despre telefoane

Garena Free Fire The Cobra, joc disponibil pentru telefonul mobil

Published

on

Garena Free Fire The Cobra, joc disponibil pentru telefonul mobil – Un joc super popular in randul pasionatilor, disponibil inclsuiv pe telefoanele mobile cu Android si avand in acest moment peste 500 milioane de instalari. In plus, are un rating de 4.3 din 5, aproape 80 ilioane de jucatori au contribuit la acest rating.

Free Fire este unul dintre cele mai noi jocuri de supraviețuire disponibil pe mobil. Fiecare joc de 10 minute te plaseaza pe o insula indepartata unde te confrunți cu alți 49 de jucatori, toți cautand sa treaca peste pericolele prezente si sa supravietuiasca.

Garena Free Fire The Cobra telefonul

Jucatorii iși aleg în mod liber punctul de plecare cu parașuta și scopul lor este acela de a ramane in zona de siguranta pentru cat mai mult timp posibil. Utilizatorii pot conduce vehicule pentru a explora harta care este destul de vasta, se pot ascunde in salbaticie pot chiar deveni invizibili prin diferite metode. Scopul este sa supravietuiești!

Advertisement

Trebuie sa caute arme, sa se asigure ca raman in zona de joc si sa reziste cat mai mult timp. De-a lungul drumului, este necesar sa se evite atacurile aeriene pentru a castiga si cel mai mic avantaj impotriva altor jucatori.

Conform descrierii din Google Play, Garena Free Fire The Cobra se bucura de comenzi ușor de utilizat și de o grafica foarte buna. Toate acestea promit cea mai buna experiența de supraviețuire care poate fi oferita de un joc disponibil pentru telefoanele mobile.

Advertisement

Este gratuit la instalare, dar exista anumite elemente ce pot fi achizitionate. Preturile acestora pornesc de la 3.59 RON si ajung chiar si pana la 549.99 RON!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des