Connect with us

Stiri despre telefoane

Gasește-mi telefonul este acum și cu terminalul offline

Published

on

A fost lansată o nouă versiune pentru Find My Device, compatibilă cu Android. Această aplicație are ca scop principal facilitarea găsirii rapide și sigure a telefoanelor Android și a obiectelor de zi cu zi pierdute.

Cu o rețea crowdsourced formată din peste un miliard de dispozitive ce rulează acest sistem de operare, Find My Device vine să rezolve o problemă comună cu care ne confruntăm destul de des.

Printre caracteristicile cheie ale acestei noi aplicații se numără posibilitatea de a localiza rapid și ușor telefonul sau tableta Android compatibile, fie prin activarea soneriei, fie prin vizualizarea locației acestora pe hartă, chiar și atunci când acestea sunt offline.

Advertisement

find my device

Funcționalitatea poate fi extrem de utilă în situațiile în care dispozitivul este pierdut sau uitat într-un loc necunoscut.

O altă noutate importantă este introducerea etichetelor de urmărire Bluetooth care permit utilizatorilor să își localizeze obiectele de zi cu zi, cum ar fi cheile, portofelul sau bagajul, direct din aplicația Find My Device.

Aceste etichete sunt compatibile cu alertele de urmărire pe Android și iOS, oferind o protecție suplimentară împotriva urmăririi neautorizate.

Pentru situațiile în care obiectul pierdut se află aproape de utilizator, dar este greu de identificat, aplicația oferă funcția “Găsește în apropiere”, care poate ajuta la localizarea exactă a acestuia.

Advertisement

Un alt aspect interesant al aplicației Find My Device (găsește-mi dispozitivul) este posibilitatea de a împărți un accesoriu cu alți utilizatori, astfel încât toți să poată monitoriza localizarea acestuia în aplicație.

Conform Google, noua versiune este concepută cu accent pe securitate și confidențialitate.

Protecțiile integrate în rețea asigură că datele de localizare sunt criptate și că utilizatorii au control total asupra dispozitivelor conectate la rețea. De menționat că rulează pe telefoanele sau tabletele care au minim Android 9+.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des