baterie

Gasim reducerile de 80% de Black Friday 2019 la Flanco?

Gasim reducerile de 80% de Black Friday 2019 la Flanco?

Flanco deja a furat startul si a inceput Black Friday 2019, insa deja cam stim despre ce este vorba. Nu vreau sa spun mai multe aici…Cert este ca deja acest termen de “Black Friday” s-a stricat mult tot in Romania si da, unele dintre magazine sunt vinovate.

In mod traditional, aceasta campanie ar trebui organizata in ultima zi de vineri a lunii noiembrie. Deci, numai o zi. Insa, comerciantii profita de aceasta denumire de “BF” si se intind pe mai multe saptamani.

Este cazul si campaniei despre care discutam in acest articol. Incepand de astazi si pana in data de 23 noiembrie, retailerul electroIT Flanco, numarul 2 pe piața de profil, se lauda cu reduceri de pana la 80%.

Campania se desfasoara atat in mediul online, dar si in magazinele fizice. Nu va asteptati sa primiti reducerile de 80% la vreun telefon, TV sau laptop, probabil ca se vor aplica pentru cele mai ieftine produse.

Gasim reducerile de 80% de Black Friday 2019 la Flanco?

Aceasta ediție de Black Friday este dublata de aniversarea noastra de un sfert de veac, astfel incat ne dorim sa punem la dispoziția clienților cele mai bune oferte din istoria de pana acum a companiei, pe o perioadă mai lunga de timp”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco…

As vrea sa mai adaug cateva comentarii, dar incerc sa ma abtin cat de mult pot si nu am sa o fac. Deja parerea mea este formata despre Black Friday si mai ales, despre cel din Romania.

Recunosc ca nu am consultat foarte mult oferta lor, dar am vazut si cateva produse cu pret care chiar pare bun. Probabil sunt asa zisele oferte de tip “locomotiva”, cele ce sunt menite sa “agate clientul”.

Printre ele, l-am zarit pe Allview X6 Xtreme la pret de 999 lei, o oferta chiar ok. Pe de alta parte, am mai vazut oferte la telefoane mobile, dar personal nu cred ca pot fi incluse intr-o oferta de Black Friday!

Nu voi lasa link catre flanco.ro, in cazul in care vreti sa vedeti despre ce este vorba, intrati direct la ei pe site. Un alt articol despre aceasta BF 2019, AICI.