Connect with us

Stiri despre telefoane

Gata, s-a terminat, m-a blocat Netflix! Ce este de facut in continuare

Published

on

Trebuie acum sa recunosc, fac parte din categoria milioanelor de persoane care se bucurau de partajarea contului in aplicatia Netflix. Mai exact, o parsoana sta intr-un alt oras diferit (sau alta locuinta) fata de titularul contului. Si cum aplicatia te lasa/te lasa sa te loghezi cu acelasi cont oriunde ai fi, ne-am folosit gratuit timp de cativa ani de zile de aceasta metoda.

Am scris recent pe tema acestui subiect mai multe articole si chiar ma intrebam cand va intra aceasta masura si la noi, in Romania. Iata ca astazi evenimentul s-a produs, Netflix a blocat accesul persoanelor care nu fac parte din aceeasi locuinta.

Deschis televizorul, pornit aplicatia si primit mesajul: “Televizorul tau nu face parte din locuinta Netflix a acestui cont“. Sunt cateva optiuni disponibile: “Actualizeaza locuinta Netflix curenta pentru a viziona aici. Dispozitivele pe care iti accesezi contul folosind aceeasi retea de internet precum acest televizor vor face parte in mod automat din locuinta Netflix“.

Advertisement

Nu e ok varianta asta, ma gandesc ca asa il fac televizorul principal si cel din locatia aflata in alt oras (titularul) contului nu va mai avea el posibilitatea de a viziona. Dar ce te faci in cazul in care esti titular si calatoresti in vacanta? Sa spunem ca ai la hotel un Smart TV si esti fan Netflix!

Aplicatia ne pune la dispozitie o rezolvare de moment. “Daca esti titularul contului, vom trimite un cod de acces temporar la adresa de mail sau prin SMS.” Aceasta este modalitatea prin care ai acces la contul tau cat timp esti in vacanta.

Ce ar mai fi de facut? Platit o taxa suplimentara, 2.99 euro. Nu mi se pare exagerat, chiar pretul este mic. Sau un nou abonament, nici acela nu costa deloc mult.

Advertisement

Deci, incapand de astazi, nici in Romania nu mai merge faza cu partajarea conturilor/parolelor. Trebuia sa se intample si asta, este dreptul lor sa o faca si nici nu vor pierde abonati, chiar din contra.

Citeste acum si:

Nu prea inteleg ce vrea Asus cu noul Zenfone 10 – opinie

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des