Connect with us

Nu prea inteleg ce vrea Asus cu noul Zenfone 10, telefon ce va fi dezvaluit oficial in data de 29 iunie 2023. Ok, intelg, este un smartphone de top, va avea procesor Snapdragon 8 Gen 2, stabilizare optica, probabil mult RAM si alte functii extra + un sistem de operare bine pus la punct, este pana la urma un mare producator important, bun si cu traditie in spatele lui.

Dar de ce sa pui un display cu o diagonala de numai 5.9 inchi? Asta in conditiile in care pana si Apple a trecut la ecrane mari pe seriile de top (adica pe MAX…toate telefoanele lor fiind de top). Sa nu mai vorbesc despre Samsung si al sau S23 Ultra, telefoane Xiaomi, Huawei si ce mai vreti voi.

Toate au ecrane mari, peste 6.5 inch, este ceva esential ca un smartphone puternic sa-ti ofere un panou mare, luminos, cu margini cat mai subtiri, AMOLED, rata de refresh excelenta si alte specificatii care sa ne incante privirea.

Nu prea inteleg ce vrea Asus cu noul Zenfone 10 - opinie

Merge un display mic pe un smartphone ieftin, ceva pentru un copil sau pentru cineva care nu detine de un buget mare. Insa, eu asociez cuvantul flagship cu un telefon ce are display generos, curbat si body ratio cat mai mare (cat ocupa efectiv ecranul din suprafata frontala).

Nu prea inteleg ce vrea Asus cu noul Zenfone 10 - opinie

Nu vreau sa vad camera de selfie mare, nu vreau sa vad margini laterale generoase. Cand il scot din buzunar, vreau sa ma intampine un ecran de peste 6.7 inch, sa pot sa vad clar, mare, sa incapa cat mai mult continut, sa nu am nevoie de ochelari, sa nu imi oboseasca privirea si sa ma incante cand ma uit la un clip pe YouTube, la un film pe Netflix, cand ma uit la o poza cu o fata frumoasa pe Instagram sau cand ma joc un joc.

Asus, 5.9 inch cred ca este prea putin. Inteleg ca vreti sa atacati si segmentul persoanelor care cauta un flagship mic si compact, dar cred ca un succes mai mare ati avea daca ati mari aceasta diagonala. Sau faceti si voi o versiune PRO sau MAX! In rest, numai de bine. Cand spui ASUS, te gandesti automat la calitate. Este strict o parere personala!

Citeste acum si:

Iata de ce telefoanele mobile nu vin cu antivirus instalat

sursa foto

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!