Acasă Stiri Android Si Noutati Gearbest are un concurs nou cu ocazia Anului Nou Chinezesc

Gearbest are un concurs nou cu ocazia Anului Nou Chinezesc

4

Gearbest are un concurs nou cu ocazia Anului Nou Chinezesc, “Happy Birthday Time” este numele acestui concurs ce are dedicata chiar si o pagina ce poate fi vazuta AICI. Gasiti detaliile concursului in pagina respectiva, tot acolo aflati si ceea ce trebuie sa faceti pentru a intra in concurs.

Pe scurt, va trebui sa faceti voi un scurt clip video in care sa urati ceva de bine magazinului gearbest.com, apoi sa urcati clipul video direct in pagina de concurs si sa asteptati voturile, aveti sanse mai mari daca aveti alaturi de voi si un produs cumparat din cadrul acestui magazin online. Practic nu este mare lucru si nici nu este dificil, in regulamet gasiti toate detaliile de care aveti nevoie:

Gearbest are un concurs nou cu ocazia Anului Nou Chinezesc

Dupa ce ati urcat clipul, aveti si posibilitatea de a da share pe pagina voastra de Facebook si apoi sa va rugati ca veti aduna cat mai multe voturi, asta este una dintre conditiile de a participa la acest concurs ce se desfasoara pe o perioada mai lunga, nu imi dau seama insa daca este vorba si despre aniversarea magazinului sau numai despre Anul Nou Chinezesc.

Insa conteaza mai putin, mai jos vedeti si un clip video facut public de catre magazine, aveti explicate acolo regulile:

Cam asta este tot ceea ce trebuie sa faceti in cazul in care decideti sa intrati in acest joc, detalii mai multe fata de ceea ce apare scris in pagina magazinului nu cunosc nici eunu cunosc nici eu, runda cu concursul video este valabila pana in data de 12 februarie 2017.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here