baterie

Gearbest are un concurs nou cu ocazia Anului Nou Chinezesc

Gearbest are un concurs nou cu ocazia Anului Nou Chinezesc

Gearbest are un concurs nou cu ocazia Anului Nou Chinezesc, “Happy Birthday Time” este numele acestui concurs ce are dedicata chiar si o pagina ce poate fi vazuta AICI. Gasiti detaliile concursului in pagina respectiva, tot acolo aflati si ceea ce trebuie sa faceti pentru a intra in concurs.

Pe scurt, va trebui sa faceti voi un scurt clip video in care sa urati ceva de bine magazinului gearbest.com, apoi sa urcati clipul video direct in pagina de concurs si sa asteptati voturile, aveti sanse mai mari daca aveti alaturi de voi si un produs cumparat din cadrul acestui magazin online.

Practic nu este mare lucru si nici nu este dificil, in regulamet gasiti toate detaliile de care aveti nevoie:

Gearbest are un concurs nou cu ocazia Anului Nou Chinezesc

Dupa ce ati urcat clipul, aveti si posibilitatea de a da share pe pagina voastra de Facebook si apoi sa va rugati ca veti aduna cat mai multe voturi, asta este una dintre conditiile de a participa la acest concurs ce se desfasoara pe o perioada mai lunga, nu imi dau seama insa daca este vorba si despre aniversarea magazinului sau numai despre Anul Nou Chinezesc.

Insa conteaza mai putin, mai jos vedeti si un clip video facut public de catre magazine, aveti explicate acolo regulile:

Cam asta este tot ceea ce trebuie sa faceti in cazul in care decideti sa intrati in acest joc, detalii mai multe fata de ceea ce apare scris in pagina magazinului nu cunosc nici eunu cunosc nici eu, runda cu concursul video este valabila pana in data de 12 februarie 2017.