Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Altfel de notificari pe telefonul Android, fara LED-ul dedicat

Altfel de notificari pe telefonul Android, fara LED-ul dedicat

1

Altfel de notificari pe telefonul Android, fara LED-ul dedicat si sunt in Google Play destul de multe aplicatii ce pot face asa ceva, desigur ca ele sunt utile numai in cazul in care telefonul vostru nu este prevazut din fabrica cu un LED pentru notificari si din pacate sunt multe telefoanela ora actuala care nu au asa ceva.

Cele mai utile mi se par cele ce folosesc LED-ul camerei foto pentru a va notifica despre un apel ratat dar si despre o notificare, mail, SMS si asa mai departe. Nu va pot recomanda una singura deoarece in magazinul de aplicatii sunt foarte multe, insa le puteti incerca intrand AICI si testand cateva dintre ele.

Altfel de notificari pe telefonul Android, fara LED-ul dedicat

Am sa va dau mai jos si alte cateva aplicatii utile, de la cele pentru notificari prin intermediul sunetelor, vibratiilor, etc, insa este mai greu in cazul in care doriti ca tastele capacitive sa inlocuiasca LED-ul pentru notificari, pentru asta aveti nevoie de root si xposed. Asta inseamna ca nu pot pune o aplicatie generica, una care sa functioneze pe toate telefoanele cu Android!

In Google Play gasiti si alte aplicatii de acest gen, inclusiv aplicatii de genul Led Music Effect, lumina de la LED-ul de notificari in ritmul muzicii, nu uitati ca este vorba despre aplicatii gratuite care nu necesita root. Daca vreti si mai mult, va trebui sa obtineti drepturi de administrator asupra sistemului de operare si sa instalati module compatibile cu telefonul vostru!

SuplimentarCateva aplicatii Android utile in categoria sunet-muzica, stroboscop, orga lumini, etc

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here