Connect with us

Stiri despre telefoane

A inceput Stock Busters la eMag, diverse categorii de produse

Published

on

A inceput Stock Busters la eMag, campania de reduceri organizata destul de frecvent se termina in data de 7 iulie 2022 si de regula, aceasta dureaza 3 zile. Sunt in oferta o serie de produse ce fac parte din mai multe categorii, de la electronice si pana la parfumuri, articole sport sau pentru locunita.

Nu ne asteptam ca acest Stock Busters de la eMag sa ne aduca reduceri demne de Black Friday, cea mai mare campanie de reduceri din an si probabil ca acest retailer este pe primul loc la preturi mici.

A inceput Stock Busters la eMag, diverse categorii de produse

Am aruncat o privire asupra preturilor practicate in cazul telefoanelor mobile, reducerea aplicata nu este foarte mare, dar este prezenta si unele modele chiar au cele mai mici preturi de pe piata. Si gasiti de la cele mai scumpe precum Samsung Galaxy S22 Ultra, pana la modele care costa cateva sute de lei. Xiaomi, Nokia, OnePlus, Samsung, etc.

Advertisement

Laptopuri, tablete cu preturi reduse, componente PC, televizoare cu Android, aparate foto si console de gaming, masini de spalat sau diverse alte electrocasnice, epilatoare, aparate de tuns, tot felul de mobilier, accesorii auto si chiar anvelope. Produsele aflate in aceasta campanie sunt semnalizate prin inscriptia “Stock Busters”. Vedeti aici toate ofertele.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des