Acasă Stiri Android Si Noutati Germanos vinde telefoane folosite, pe langa cele resigilate!

Germanos vinde telefoane folosite, pe langa cele resigilate!

6

Aproape toate magazinele au o rubrica de telefoane resigilate, Germanos nu face exceptie. Exista totusi o diferenta intre un telefon resigilat si unul utilizat. In general, telefoanele resigilate sunt cele returnate de catre utilizatori, din diverse motive. Returul trebuie sa se faca intr-un termen impus de lege, 14 zile.

germanos

Fara niciun fel de explicatii, ai dreptul sa returnezi un produs cumparat online. Teoretic dar si practic, telefoanele resigilate sunt si ele utilizate. In mod bizar, cei de la Germanos vand atat telefoane resigilate, dar si utilizate. Din pacate, in dreptul produselor utilizate, nu avem absolut nicio explicatie. Nu ni se comunica in ce stare sunt, cat timp au fost folosite, cine le-a folosit, etc.

germanos

Ne putem da seama cu usurinta ca in cazul unui telefon resigilat si returnat in 14 zile, nu are cum sa apara o uzura pronuntata. Nu exista multe cicluri de incarcare/descarcare, ecranul nu este mult pus la incercare si lista poate continua.

germanos

Este adevarat ca telefoanele vandute de Germanos cu statusul de “utilizat” sunt super accesibile si mai ales, sunt modele destul de vechi. Acer Liquid Z3 Duo, Nokia X Dual SIM, Philips W3568 Dual SIM, Nokia Lumia 520, etc. Nu este neaparat ceva rau, insa in mod normal, ar fi trebuit sa descrie cat mai bine conditiile in care se afla aceste modele.

Pana la urma, nu conteaza daca dai 99 lei sau 999 lei, trebuie sa stii pe ce dai banii.

6 COMENTARII

  1. Astea-s telefoane cu care să-ți mănânci nervii, atât de vechi sunt, un lag imens, aproape inutilizabile, pe post de ceas. Și dacă le-ar oferi gratis, tot un rău ți-ar face, la stresul și nervii care ți l-ar face aceste vechituri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here