Connect with us

Stiri despre telefoane

Telefonul pliabil Samsung Galaxy F in noi imagini

Published

on

Samsung Galaxy F apare acum in noi imagini, cel mai posibil este vorba despre noi randari, insa unele foarte credibile. Telefonul pliabil a fost prezentat oarecum anul trecut in cadrul unui eveniment, insa atunci, cei ce la Samsung nu au dat foarte multe detalii. Nici legate de dotari, dar nici despre design.

Samsung Galaxy F

Si in cazul lui Samsung Galaxy F, ne intereseaza mai mult partea de design si oarecum, mai putin specificatiile tehnice. Acest terminal face parte dintr-o noua generatie de telefoane mobile, probabil cele ale viitorului. Desi Huawei va lansa in cateva zile un telefon pliabil si chinezii deja au facut asta, nu ne asteptam ca astfel de gadgeturi sa domine piata prea curand. Preturile vor fi mari, cel putin cativa ani.

La finalul acestui articol, il vedem chiar pe Samsung Galaxy F intr-un video real. Acest clip a fost postat fix de catre Samsung. Desi nu ne putem da seama foarte clar despre ce este vorba, ne putem face cateva idei. Clipul se numeste Samsung Galaxy: The Future”, a fost publicat in data de 2 februarie si are aproape 600.000 de vizionari pe YouTube.

Advertisement

Observam in detaliu partea de design si cum arata acest telefon mobil atunci cand este desfacut sau cand este pliat. Fiind imagini facute pe calculator, totul pare sa fie perfect. Si ne gandim la zona in care acest telefon se flexeaza, aceasta pare inexistenta. Probabil ca in realitate, partea din mijloc va arata usor diferit.

Daca ne uitam mai cu atentie la pozele de mai sus, se vede clar cum Samsung Galaxy F este mai gros in partea dreapta. Mai mult ca sigur, acolo vor fi ascunse toate componentele, inclusiv acumulatorul si camerele foto. Lipseste in schimb camera frontala, nu apare in aceste randari.

Avand in vedere ca un flaghsip normal costa 1000 euro, ne asteptam ca in cazul in care acest Samsung Galaxy F va fi pus in vanzare, pretul sa fie de peste 2000 euro. Iata si clipul video oficial (incepand cu 0:24). Mai apar cateva semne de intrebare dupa ce vedem acest clip. Este clar ca discutam despre un video oficial, dar aici observam un display in exterior si unul in interior!

Advertisement

Samsung Galaxy F – telefonul pliabil

https://www.youtube.com/watch?v=ajD2WZioOOc

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Costel

    februarie 6, 2019 at 13:44

    Arata bine ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des