Connect with us

Stiri despre telefoane

Xiaomi Mi Band 7 cu display mare, AOD si GPS integrat

Published

on

Xiaomi Mi Band 7 ar urma sa apara la inceputul verii si asa cum s-a intamplat pana acum ci generatiile anterioare, da devine una dintre cele mai bine vandute bratari fitness din lume. Deja are o traditie buna si este foarte populara in Romania. Asa arata Mi Band in 2015, va arat asta pentru a vedea evolutia acestui dispozitiv.

Xiaomi Mi Band 7 cu display mare, AOD si GPS integrat

Se conecta cu telefonul mobil prin Bluetooth, insa nu avea display si nici cine stie ce functii foarte interesante. 7 ani mai tarziu, discutam despre un display Always On Display ce permite vizualizarea unor informatii importante, fara a debloca dispozitivul. Iar mai jos, vedeti cum arata bratara Xiaomi Mi Band 6, cea din 2021.

Xiaomi Mi Band 7 cu display mare, AOD si GPS integrat

Xiaomi Mi Band 7 merge si mai departe si pe langa un display cu suport AOD, se pare ca va avea modul GPS integrat si nu va mai depinde de telefonul mobil pentru localizare, o diagonala mai mare cu rezolutie 192 x 490 pixeli, mai multe moduri de afisare a ecranului principal gata preinstalate.

Advertisement

Xiaomi Mi Band 7 cu display mare, AOD si GPS integrat

In plus, sursele spun ca Mi Band 7 va avea o funcție de alarma inteligenta, care va trezi utilizatorul din somn cu 30 de minute inainte de alarma principala, insa o va face usor si lin, fara ca cel ce o poarta sa fie trezit brusc. Apoi, trackerul de fitness va integra un mod avansat de economisire a energiei pentru a creste autonomia acumulatorului. 

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des