Acasă Stiri despre telefoane Gionee Elife S5.5 Cel Mai Subtire Telefon-Un Viitor Allview ?

Gionee Elife S5.5 Cel Mai Subtire Telefon-Un Viitor Allview ?

0

Nu mai este un secret faptul ca Gionee a fost in ultimul timp principalul furnizor de telefoane mobile pentru cei de la Allview, telefoanele Gionee fiind performante si accesibile ca si pret.

As enumera modelele Gionee Elife E7 (Allview X1 Xtreme) – Gionee Elife E7 (Allview X1 Soul) sau Gionee Elife E3 (Allview V1 Viper) cele mai performante telefoane sub brand romanesc ce au fost aduse de catre Allview.

Gionee Elife S5.5 este cel mai subtire telefon din lume, acesta masurand in grosime doar 5.5 mm, depasind astfel modele precum Huawei Ascend P6 ( 6.2mm) sau X3 de la Vivo cu 5.75 mm, acestea fiind pana nu demult cele mai subtiri telefoane din lume.

Gionee Elife S5.5 Cel Mai Subtire Telefon-Un Viitor Allview ?

ggg

Ar fi o strategie de marketing foarte reusita prin aducerea acestui model pe piata de la noi din tara mai ales ca si la celelalte specificatii tehnice telefonul sta bine prin procesorul Octa-core de 1.7 GHz, ecranul Super AMOLED de 5 inci cu rezolutie Full HD, camera foto principala de 13 MP, 2GB memorie RAM si 16 GB memorie de stocare interna.

Telefonul a fost lansat zilele acestea in cadrul MWC din Barcelona si se va vinde la un pret de 350 $.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.